Άρπαζε ελιές και εργαλεία από κτήματα στην Ιεράπετρα

Άρπαζε ελιές και εργαλεία από κτήματα στην Ιεράπετρα

Οι αστυνομικοί ακολούθησαν τα ίχνη που άφησε και τον εντόπισαν - Σχηματίστηκε δικογραφία

Άρπαζε ελιές και εργαλεία από κτήματα στην Ιεράπετρα
Τον κόπο των ελαιοπαραγωγών εκμεταλλευόταν ένας νεαρός αλλοδαπός που τρύπωνε τις νύχτες στους ελαιώνες τους σε αγροτικές τοποθεσίες του Δήμου Ιεράπετρας και άρπαζε την παραγωγή που είχαν συλλέξει και τα εργαλεία για την συγκομιδή της.

Στην τελευταία εισβολή του στο κτήμα ενός 57χρονου από το οποίο έκλεψε ελαιόκαρπο και γεωργικά εργαλεία αξίας 500 ευρώ, τα ξημερώματα της προηγούμενης Κυριακής, ο 28χρονος Αλβανός άφησε ίχνη από τα οποία τον εντόπισαν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας. Σε έρευνα που ακολούθησε σε αγροτική τοποθεσία που χρησιμοποιούσε, βρέθηκαν κάποια από τα κλεμμένα εργαλεία του 57χρονου τα οποία του αποδόθηκαν και 18 δίχτυα για την συγκομιδή του ελαιοκάρπου.

Ο νεαρός δράστης ομολόγησε ότι από τις 4 Ιανουαρίου είχε ρημάξει έξι αγροκτήματα στην περιοχή, κλέβοντας ελαιόκαρπο και γεωργικά εργαλεία αξίας 2.500 ευρώ, τα οποία δεν βρέθηκαν και εκτιμάται ότι τα πούλησε ή τα έστειλε στην πατρίδα του. Ο 28χρονος δεν συνελήφθη ελλείψει αυτοφώρου και η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου. Η έρευνα για την συμμετοχή του και σε άλλες κλοπές συνεχίζεται.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης