Ζευγάρι διαρρηκτών χτύπησε τον ιδιοκτήτη σπιτιού στη Μυτιλήνη

Ζευγάρι διαρρηκτών χτύπησε τον ιδιοκτήτη σπιτιού στη Μυτιλήνη

Όταν ο 47χρονος δράστης και η 28χρονη συνεργός του είδαν τον 39χρονο άνδρα να εμφανίζεται ξαφνικά μπροστά τους, τον χτύπησαν με τα χέρια στο κεφάλι και τράπηκαν σε φυγή 

Ζευγάρι διαρρηκτών χτύπησε τον ιδιοκτήτη σπιτιού στη Μυτιλήνη
Αιφνιδιάστηκε ο ιδιοκτήτης ενός σπιτιού στη Μυτιλήνη, όταν επέστρεψε ξαφνικά και βρήκε μέσα ένα άγνωστο ζευγάρι να ερευνά τα δωμάτια αναζητώντας χρήματα και τιμαλφή. Όμως, οι απρόσκλητοι επισκέπτες του επιτέθηκαν για να διαφύγουν.

Η διάρρηξη που μετατράπηκε σε απόπειρα ληστείας είχε γίνει το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας. Όταν ο 47χρονος δράστης και η 28χρονη συνεργός του είδαν τον 39χρονο άνδρα να εμφανίζεται ξαφνικά μπροστά τους, τον χτύπησαν με τα χέρια στο κεφάλι και τράπηκαν σε φυγή χωρίς να προλάβουν να κλέψουν κάτι.

Η υπόθεση εξιχνιάστηκε από τους άνδρες της Ασφαλείας που ταυτοποίησαν τους δράστες, αλλά δεν τους συνέλαβαν επειδή είχε παρέλθει το όριο του αυτοφώρου. Σε βάρος του ζευγαριού, πάντως, σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ληστείας σε βαθμό κακουργήματος και υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Μυτιλήνης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης