Άρπαξε από τα μαχαιροπίρουνα μέχρι τα σεντόνια

Άρπαξε από τα μαχαιροπίρουνα μέχρι τα σεντόνια

Ο 29χρονος Γεωργιανός είχε παραβιάσει του Σεπτέμβριο του 2013 την είσοδο της αποθήκης του ξενοδοχείου στην περιοχή Καλλιθέα

Άρπαξε από τα μαχαιροπίρουνα μέχρι τα σεντόνια
Όλο τον εξοπλισμό ενός ξενοδοχείου στην Χαλκιδική είχε αρπάξει ένας αλλοδαπός διαρρήκτης που ταυτοποιήθηκε μετά από ενάμισι χρόνο, αλλά πλέον… αγνοείται η τύχη του και απλώς σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για κλοπή.

Ο 29χρονος Γεωργιανός είχε παραβιάσει του Σεπτέμβριο του 2013 την είσοδο της αποθήκης του ξενοδοχείου στην περιοχή Καλλιθέα που ανήκει σε έναν 62χρονο και είχε «σηκώσει» από μέσα όλα τα σεντόνια και τις κουβέρτες, τα μαχαιροπίρουνα και τα πιάτα, ακόμη και τα μπουκάλια με τα οινοπνευματώδη ποτά! Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης, η συνολική αξία των κλοπιμαίων που δεν εντοπίστηκαν υπολογίζεται σε 25.200 ευρώ!

Στα πράσα έπιασαν στην Άνδρο οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος τους «ποντικούς» που είχαν τρυπώσει στο περιφραγμένο οικόπεδο ενός κατοίκου του νησιού. Οι δράστες ηλικίας 73 και 29 χρόνων αποπειράθηκαν να αρπάξουν την ηλεκτρογεννήτρια του ιδιοκτήτη, αλλά έγιναν αντιληπτοί και συνελήφθησαν.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης