Χιλιάδες λαθραία τσιγάρα στην Πέλλα

Χιλιάδες λαθραία τσιγάρα στην Πέλλα

Ο 49χρονος διακινητής συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Έδεσσας που του άσκησε δίωξη για λαθρεμπορία και παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα

Χιλιάδες λαθραία τσιγάρα στην Πέλλα
Σε ένα χωριό της Πέλλας είχε την έδρα του ένας από τους βασικούς διακινητές λαθραίων τσιγάρων στην ευρύτερη περιοχή, η δραστηριότητα του οποίου έπεσε στην αντίληψη των αστυνομικών της Ασφάλειας από την Έδεσσα που του έκαναν ξαφνική «επίσκεψη» στο σπίτι.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας που έκαναν, βρήκαν κρυμμένα 3.510 πακέτα λαθραίων τσιγάρων, τα οποία ο 49χρονος Έλληνας προόριζε για πώληση στην πελατεία του και τα κατέσχεσαν για να τα στείλουν στην αρμόδια τελωνειακή υπηρεσία ώστε να υπολογιστεί το ύψος των διαφυγόντων δασμών και φόρων. Ο 49χρονος διακινητής συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Έδεσσας που του άσκησε δίωξη για λαθρεμπορία και παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.

Μια σακούλα που περιείχε αδασμολόγητο καπνό βάρους δυο κιλών και 640 γραμμαρίων και εννέα πακέτα τσιγάρων τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία του φόρου κατανάλωσης, ανακάλυψαν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας στην κατοικία ενός 47χρονου Πακιστανού όπου έκαναν τσιγάρων μετά από πληροφορίες. Ο αλλοδαπός συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών
, ενώ τα λαθραία εμπορεύματα εστάλησαν στο Τελωνείο Οινόης για να προσδιοριστούν οι διαφυγόντες δασμοί και φόροι για το ελληνικό δημόσιο.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης