Τους τσάκωσαν πάνω στο αλισβερίσι

Τους τσάκωσαν πάνω στο αλισβερίσι

Ο 28χρονος διακινητής και ο 37χρονος «πελάτης» του πιάστηκαν στην φάκα την ώρα της ανταλλαγής

Τους τσάκωσαν πάνω στο αλισβερίσι
Δεν πήραν είδηση ότι τους παρακολουθούσαν άνδρες του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων κι έτσι έπεσαν στα χέρια τους μόλις ολοκλήρωσαν το αλισβερίσι που έκαναν σε περιοχή του Δήμου Ρεθύμνου, ένας 28χρονος διακινητής και ο 37χρονος «πελάτης» του.

Ο 28χρονος ακινητοποιήθηκε μόλις παρέλαβε από το Ι.Χ. αυτοκίνητό του δύο συσκευασίες που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη βάρους 100 γραμμαρίων, από την οποία είχε πουλήσει στον 37χρονο άλλα 18,5 γραμμάρια που βρέθηκαν στην κατοχή του όταν εντοπίστηκε λίγο πιο μακριά.

Στο σπίτι του διακινητή κατασχέθηκαν άλλη μια μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, ένα πτυσσόμενο μεταλλικό κλομπ και μια συσκευασία με αδασμολόγητο καπνό βάρους 68 γραμμαρίων. Οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου κατηγορούμενοι για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών, ενώ ο 28χρονος κατηγορείται ακόμη για οπλοκατοχή και παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.

*** Δύο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 141,1 γραμμαρίων, ένα μεταλλικό τρίφτη και ένα γυάλινο όργανο για τη χρήση ναρκωτικών ανακάλυψαν οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών στο σπίτι ενός 32χρονου σε περιοχή του Δήμου Χανίων, όπου έκαναν έρευνα. Ο κάτοχός τους συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων, που του άσκησε δίωξη για κατοχή ναρκωτικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης