Οι διαρρήκτες άφησαν πίσω το DNA τους

Οι διαρρήκτες άφησαν πίσω το DNA τους

Δείγμα από τις κηλίδες αίματος που βρέθηκαν στο δάπεδο εστάλη στα ειδικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. που θα ταυτοποιήσουν το δράστη, αν είναι σεσημασμένος

Οι διαρρήκτες άφησαν πίσω το DNA τους
Ένα σημαντικό στοιχείο, που ίσως οδηγήσει στον εντοπισμό των δραστών οι οποίοι διέρρηξαν το χώρο του υδροθεραπευτηρίου στα Λουτρά Καϊάφα, έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικοί καθώς ένας από τους εισβολείς άφησε πίσω του το... αίμα του και επομένως τον γενετικό του κώδικα!

Οι κακοποιοί έσπασαν το τζάμι από ένα παράθυρο και τρύπωσαν στο χώρο του ιατρείου, με μοναδικό στόχο το ντουλάπι με τα φάρμακα. Φαίνεται, όμως, πως δεν έκλεψαν κάποια ουσία, ίσως γιατί ένας από αυτούς είχε τραυματιστεί από τα τζάμια και αναγκάστηκαν να φύγουν βιαστικά! Δείγμα από τις κηλίδες αίματος που βρέθηκαν στο δάπεδο εστάλη στα ειδικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. που θα ταυτοποιήσουν το δράστη, αν είναι σεσημασμένος.

*** Το ίδιο άτυχος στάθηκε και ένας από τους... απρόσεκτους διαρρήκτες που εισέβαλαν σε ένα καφενείο στην περιοχή Καλλίδονα της Ζαχάρως, σπάζοντας το παράθυρο του φεγγίτη! Ο δράστης τραυματίστηκε από τα σπασμένα γυαλιά και έφυγε άπρακτος από τον χώρο χωρίς να κλέψει κάτι. Άφησε, όμως, κηλίδες αίματος και οι ειδικοί της Αστυνομίας συγκρίνουν το DNA του με αυτά που έχουν καταχωρισμένα.

*** Στο μεταξύ, το μπαράζ διαρρήξεων που καταγράφηκε σε όλη την Ηλεία συνεχίστηκε με την εισβολή διαρρηκτών σε ένα σπίτι στο Καλλίκωμο, όπου βρισκόταν μόνη η ασθενής θεία του ιδιοκτήτη που ήταν καθηλωμένη στο κρεβάτι της! Οι δράστες παραβίασαν ένα παράθυρο και, χωρίς να δώσουν την παραμικρή σημασία στην άρρωστη γυναίκα, αναστάτωσαν όλα τα δωμάτια! Βρήκαν, όμως, μόνο 150 ευρώ, τα οποία άρπαξαν και έσπευσαν να εξαφανιστούν.

*** Από την πόρτα του υπογείου την οποία διέρρηξαν, τρύπωσαν άγνωστοι κακοποιοί σε ένα σπίτι στην κοινότητα Καπελέτο Ηλείας την ώρα που απουσίαζαν οι ιδιοκτήτες. Οι  δράστες άρπαξαν χρυσά κοσμήματα άγνωστης αξίας και επτά ρολόγια και εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση.
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης