Τροχονόμος σε αρχιμανδρίτη: Οι περισσότεροι από εσάς είστε γκέι!

Τροχονόμος σε αρχιμανδρίτη: Οι περισσότεροι από εσάς είστε γκέι!

«Μου μίλησε χυδαία, γι' αυτο έφυγα», δικαιολογήθηκε ο Αρχιμανδρίτης Ιγνάτιος Σάπιος για τον καβγά με γυναίκα ανθυπαστυνόμο στην εθνική Αθηνών-Λαμίας όταν η τροχονόμος συνέλαβε τον ιερέα να τρέχει με 157 χιλιόμετρα την ώρα

Τροχονόμος σε αρχιμανδρίτη: Οι περισσότεροι από εσάς είστε γκέι!
Τη δική του εκδοχή για το περιστατικό με την γυναίκα αστυνομικό έδωσε ο Αρχιμανδρίτης Ιγνάτιος Σάπιος που μίλησε στο STAR Κεντρικής Ελλάδας για όσα συνέβησαν στην Εθνική Οδό Αθηνών Λαμίας στο ύψος του Κάστρου.

Παραδέχεται πως κινούνταν με το αυτοκίνητό του με μεγάλη ταχύτητα, και η αστυνομικός τον σταμάτησε στο μπλόκο. Μέσα στο όχημα επέβαιναν δύο ακόμη άτομα. Μία γυναίκα και ένας άνδρας. Ο ίδιος της έδωσε τα χαρτιά του ευγενικά και κατεβαίνοντας από το αυτοκίνητο την ρώτησε με πόσο έτρεχε. «Με 157 χιλιόμετρα» του απάντησε εκείνη και ο Αρχιμανδρίτης της είπε πως δεν το κατάλαβε καν.

Τότε, σύμφωνα με τον Ιγνάτιο Σάπιο, η αστυνομικός του απάντησε: «Βέβαια, με τέτοια γκόμενα που έχεις δίπλα σου τι περιμένεις».

Κλείσιμο
Έκπληκτος ο Αρχιμανδρίτης της ζήτησε το λόγο: «Σας παρακαλώ, σας έδωσα τέτοια εντύπωση;», είπε στην ανθυπαστυνόμο που του απάντησε αμέσως: «Ε βέβαια γιατί οι περισσότεροι από εσάς είστε γκέι».

Τότε εκείνος εκνευρίστηκε της άρπαξε τα χαρτιά του, χωρίς να την χτυπήσει και έφυγε.

Εκείνη, άρχισε να φωνάζει και στην συνέχεια του έκανε μήνυση.

Ο Αρχιμανδρίτης Ιγνάτιος Σάπιος αποδίδει την δημοσιοποίηση του περιστατικού με τις σε βάρος του καταγγελίες, στα συστήματα των παπάδων και τις κόντρες που έχουν μεταξύ τους.

Πάντως όπως ανέφερε και ο ίδιος έχει κάνει μήνυση στην αστυνομικό.




Πηγή: lamiastar.gr
Ο Ιγνάτιος Σάπιος απαντά για το περιστατικό με... από LAMIASTARGR
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης