Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από το Διεθνές Φεστιβάλ Τατουάζ στη Θεσσαλονίκη

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από το Διεθνές Φεστιβάλ Τατουάζ στη Θεσσαλονίκη

Εξήντα tattoo artists από την Ελλάδα και τον κόσμο συγκεντρώθηκαν στη συμπρωτεύουσα και μας δείχνουν τα μυστικά της τέχνης τους

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από το Διεθνές Φεστιβάλ Τατουάζ στη Θεσσαλονίκη
Το πρώτο Thessalonink – Thessaloniki International Tattoo Convention πραγματοποιείται αυτό το Σαββατοκύριακο στη Θεσσαλονίκη και πιο συγκεκριμένα στην Αποθήκη Γ στο Λιμάνι της πόλης.



Μέχρι και αύριο Κυριακή, η Αποθήκη Γ στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης μετατρέπεται σε έναν φεστιβαλικό χώρο με tattoo booths που φιλοξενούν 60 tattoo artists από την Ελλάδα και τον κόσμο. Το φεστιβάλ επιμελείται και συντονίζει ο διεθνούς φήμης tattoo artist και τηλεοπτικός παρουσιαστής από τη Θεσσαλονίκη, Γιώργος Μαυρίδης.

Κλείσιμο


Στο πανέμορφο χώρο του Λιμανιού οι επισκέπτες μπορούν να δουν από κοντά τους καλύτερους Έλληνες και ξένους tattoo artists εν δράσει, να μάθουν τα μυστικά της τέχνης τους, και αν το αποφασίσουν, μπορούν να κλείσουν ραντεβού για να κάνουν και οι ίδιοι τατού στο χώρο του Φεστιβάλ.



Συναυλίες στο open air stage, διαγωνισμοί, graffiti shows, αλλά και πλήθος παράλληλων θεμάτων και θεαμάτων γύρω από το tattoo γίνεται σήμερα και αύριο στην Αποθήκη Γ στο Λιμάνι.

Πηγή: seleo.gr
























Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης