Κομοτηνή: Συνελήφθη 30χρονος για καλλιέργεια χασίς

Κομοτηνή: Συνελήφθη 30χρονος για καλλιέργεια χασίς

Ολόκληρη χασισοφυτεία βρήκαν στο σπίτι του 30χρονου οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών έπιτα από έρευνα που πραγματοποίησαν - Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα

Κομοτηνή: Συνελήφθη 30χρονος για καλλιέργεια χασίς
Μια αρκετά μεγάλη χασισοφυτεία υδροπονικής καλλιέργειας, τύπου Skunk, καλλιεργούσε μέσα στο σπίτι του στην Κομοτηνή ένας 30χρονος. Σχεδίαζε, μάλιστα, να την επεκτείνει περισσότερο, αφού είχε στην κατοχή του ένα κουτί γεμάτο με σπόρους κάνναβης και ένα σακί με ειδικό φυτόχωμα.

Οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών που έκαναν έρευνα στο σπίτι του 30χρονου, βρήκαν 13 δενδρύλλια ύψους 36 εκατοστών ως 1,04 μέτρου καθώς και την… παραγωγή του καλλιεργητή που αποτελούνταν από 49,3 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και κατεργασμένη κάνναβη («σοκολάτα») βάρους 34,6 γραμμαρίων. Ο δράστης, που είχε στο σπίτι του και τρεις ναργιλέδες, οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης που του άσκησε δίωξη για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.

*** Ένα… μοναχικό χασισόδεντρο ύψους ενός μέτρου μέσα σε γλάστρα βρήκαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών στο μπαλκόνι του σπιτιού ενός 42χρονου στην ευρύτερη περιοχή της Χαλκίδας, όπου έκαναν έρευνα ακολουθώντας πληροφορίες. Ο καλλιεργητής συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης