Ρόδος: Του έκαψε τη Harley επειδή ανήκε σε... αντίπαλο σύλλογο!

Ρόδος: Του έκαψε τη Harley επειδή ανήκε σε... αντίπαλο σύλλογο!

Το Ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής εξιχνίασε τον εμπρησμό και σχημάτισε δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα

Ρόδος: Του έκαψε τη Harley επειδή ανήκε σε... αντίπαλο σύλλογο!
Σε ακραίο σημείο έφτασε η αντιπαλότητα μεταξύ των μελών δυο συλλόγων κατόχων μοτοσικλετών Harley Davidson στη Ρόδο, αφού την «πλήρωσε» το πανάκριβο μοντέλο ενός από αυτούς που έγινε παρανάλωμα του πυρός στην περιοχή της Κολώνας!

Οι δράστες, που ήταν δυο αλλά διερευνάται η εμπλοκή και τρίτου, έβαλαν φωτιά τόσο στη Harley που ήταν σταθμευμένη έξω από το κτίριο του «αντίπαλου» συλλόγου, όσο και στα γραφεία του που στεγάζονται εκεί.

Η πανάκριβη μηχανή υπέστη μεγάλες ζημιές αλλά το κτίριο μικρότερες. Το Ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής εξιχνίασε τον εμπρησμό και σχημάτισε δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου, ενώ οι δράστες θα εξηγήσουν τους λόγους της πράξης τους στον ανακριτή.

*** Το αυτοκίνητο του πατέρα του, που ήταν σταθμευμένο έξω από το σπίτι τους στο Βόλο, προσπάθησε να πυρπολήσει ένας 48χρονος «λούζοντάς» το με οινόπνευμα! Όμως, πριν βάλει φωτιά τον αντιλήφθηκαν γείτονες που τον ακινητοποίησαν και τον παρέδωσαν σε άνδρες της Ασφάλειας. Ο παρ’ ολίγον εμπρηστής, που θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και είχε νοσηλευτεί στο παρελθόν σε κλινική.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης