Πάτρα: Διακινούσαν κοκαΐνη έξω από πολυκατάστημα

Πάτρα: Διακινούσαν κοκαΐνη έξω από πολυκατάστημα

Συνελήφθησαν ένας 32χρονος Αλβανός «πελάτης» και οι δύο διακινητές -ένας 24χρονος Αλβανός και η 27χρονη Ελληνίδα φίλη του

Πάτρα: Διακινούσαν κοκαΐνη έξω από πολυκατάστημα
Υπό τα βλέμματα αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών που είχαν πληροφορηθεί για το αλισβερίσι κοκαΐνης μεταξύ ενός ζευγαριού και του αγοραστή των ναρκωτικών, έγινε το ραντεβού πωλητών και αγοραστή έξω από ένα κεντρικό πολυκατάστημα στην Πάτρα το οποίο κατέληξε στη σύλληψή τους.

Στη θέα των αστυνομικών, ο 32χρονος Αλβανός «πελάτης» τράπηκε σε φυγή αλλά καταδιώχθηκε και συνελήφθη σε μικρή απόσταση, ενώ οι διακινητές -ένας 24χρονος Αλβανός και η 27χρονη Ελληνίδα φίλη του- ακινητοποιήθηκαν επί τόπου και βρέθηκαν με χειροπέδες. Στην κατοχή τους οι αστυνομικοί βρήκαν μία συσκευασία με κοκαΐνη βάρους 39,8 γραμμαρίων και δύο κινητά και τους οδήγησαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών, που τους απήγγειλε κατηγορίες για διακίνηση ναρκωτικών. 

*** Δύο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 18,3 γραμμαρίων και δύο μεταλλικούς τρίφτες είχε πάνω του ένας 23χρονος που εντοπίστηκε στο Μύτικα Αιτωλοακαρνανίας από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε και υποβλήθηκε σε σωματική έρευνα, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου κατηγορούμενους για κατοχή ναρκωτικών.

*** Στις τσέπες του έκρυβε 9,5 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης ένας 34χρονος Έλληνας παραθεριστής που υποβλήθηκε σε έλεγχο από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος στην Ίο και συνελήφθη για να οδηγηθεί στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σύρου.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης