Δεν δείχνουν να «συγκινούνται» οι καταναλωτές από τις εκπτώσεις

Δεν δείχνουν να «συγκινούνται» οι καταναλωτές από τις εκπτώσεις

«Νέκρα» στην Ερμού - Συγκρατημένα αισιόδοξοι οι καταστηματάρχες - Γκρίνια υπαλλήλων για τη χθεσινή «υποχρεωτική» Κυριακή εργασίας

Δεν δείχνουν να «συγκινούνται» οι καταναλωτές από τις εκπτώσεις
Με μεγάλες προσδοκίες ξεκίνησε σήμερα η επίσημη πρώτη του δεκαήμερου προσφορών στην αγορά μόνο που μέχρι στιγμής τουλάχιστον φαίνεται να πέφτουν στο κενό.

Το
protothema.gr βρέθηκε στην κεντρική αγορά της Αθήνας από πολύ νωρίς το πρωί προκειμένου να καταγραφεί η κίνηση των καταναλωτών στα διάφορα εμπορικά καταστήματα καθώς οι ιδιοκτήτες περίμεναν πως και πως τη σημερινή Δευτέρα. Σύμφωνα με ιδιοκτήτες καταστημάτων είναι ίσως μία πολύ καλή ευκαιρία για να κινηθεί λίγο η αγορά και ελπίζουν σε μία σχετική ανάκαμψη τηρουμένων πάντα των αναλογιών και με το δεδομένο ότι αρκετός κόσμος λείπει ήδη σε διακοπές.

Ωστόσο με δελεαστικές εκπτώσεις μπορεί και να καταφέρουν να συγκεντρώσουν τον κόσμο ο οποίος μέχρι στιγμής αν και πρώτη μέρα δε φαίνεται να συγκινείται ιδιαίτερα. Όλα αυτά στον απόηχο της χθεσινής ημέρας, της πρώτης Κυριακής που τα εμπορικά καταστήματα λειτούργησαν εν μέσω διαφωνιών ακόμη και μεταξύ καταστηματαρχών για το εάν αυτό το μέτρο μέσα στο καλοκαίρι μπορεί να λειτουργήσει θετικά και τονωτικά ή απλά είναι μία κίνηση απελπισίας.

Σύμφωνα με την κυρία Όλγα Ζάχου υπεύθυνη καταστήματος στην Ερμού το μέτρο αυτό η λειτουργία δηλαδή των καταστημάτων την Κυριακή δεν έχει κάποιο νόημα και για αυτό το δικό τους κατάστημα παρέμεινε κλειστό αλλά όπως είπε δε διαπιστώθηκε κάποια κίνηση ούτως άλλως καθώς είναι ξεκάθαρο όπως σημείωσε πως η Κυριακές είναι σχόλη για το εμπορικό κοινό που επιλέγει όχι βόλτα στο κέντρο για αγορές αλλά μάλλον την πλησιέστερη παραλία.
Κλείσιμο

Η Κατερίνα Καραθάνου από την άλλη πλευρά είναι μία νέα εργαζόμενη κοπέλα η οποία εργάζεται σε εμπορικό κατάστημα ως πωλήτρια. Δηλώνει μιλώντας στο protothema.gr αισιόδοξη για το δεκαήμερο των εκπτώσεων πως θα έρθει σιγά σιγά ο κόσμος γιατί υπάρχουν καλές τιμές στην αγορά. Σημειώνει όμως ότι δυσαρεστήθηκε με την απόφαση που της ανακοινώθηκε ότι θα πρέπει να εργαστεί χθες, Κυριακή, κάτι που όπως η ίδια είπε ήταν ξεκάθαρο εξ αρχής πως δε θα μπορούσε να αποδώσει αλλά ως εργαζόμενη δε μπορούσε να κάνει κάτι διαφορετικό από το να συμβιβαστεί με την απόφαση της ιδιοκτησίας.






































 









Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης