Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Θάσου, αφού όπως επιβεβαιώνει η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, ένας 19χρονος κάτοικος Θάσου κατηγορείται για αποπλάνηση-ασέλγεια 10χρονου αλβανικής υπηκοότητας, ενώ εξετάζεται και το ενδεχόμενο βιασμού.
Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ThessToday, στις 17/5 έγινε καταγγελία στις αρχές, ότι την προηγούμενη μέρα ο 19χρονος φέρεται να προχώρησε στις παραπάνω πράξεις. Οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψή του και σχηματίστηκε δικογραφία.
Την ίδια ώρα η ιατροδικαστική έρευνα δεν επιβεβαιώνει βιασμό.
Αυτά τα Χριστούγεννα απολαμβάνουμε στην ΕΟΝ πλούσιο κινηματογραφικό περιεχόμενο, μεγάλες ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις και το γιορτινό pop-up κανάλι NovaChristmas – Δες πώς μπορούμε να αποκτήσουμε πρόσβαση εντελώς δωρεάν για ένα μήνα.
Η κλιματική αλλαγή δεν είναι πια μια μακρινή και αφηρημένη έννοια. Είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο, που αγγίζει την καθημερινότητα κάθε νοικοκυριού – από το κόστος της ενέργειας, μέχρι την ασφάλεια της κατοικίας και της υγείας των μελών της οικογένειας.