Στο υπουργείο Υγείας κατέληξε η πορεία των συνταξιούχων, οι οποίοι διαμαρτυρήθηκαν για τις περικοπές. Επιτροπή τους ζήτησε συνάντηση με τον υπουργή Άδωνι Γεωργιάδη ή τον υφυπουργό Υγείας Αντώνη Μπέζα, ώστε να ζητησουν διευκρινήσεις για το ΠΕΔΥ, η οποία όμως τελικώς δεν πραγματοποιήθηκε, καθώς οι συνταξιούχοι αποχώρησαν, καταγγέλοντας την ηγεσία του υπουργείου πως δεν τους δέχτηκε.
Η οδός Αριστοτέλους, μπροστά από το υπουργείο, παρέμεινε κλειστή από τις 11 έως τη 1.
Κλείσιμο
Νωρίτερα, οι συνταξιούχοι συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Κοτζιά, από τις 10 το πρωί. Οι συνταξιούχοι διαμαρτύρονται «κατά της κυβέρνησης, της τρόικας και των αντιλαϊκών μέτρων» στην υγεία. Όπως καταγγέλλουν, «αντιδρούν γιατί διαλύουν τον ΕΟΠΥΥ, καθώς έκλεισαν πανελλαδικά 330 σταθμοί, ενώ γιατροί και υγειενομικοί τίθενται σε διαθεσιμότητα, επεικτείνουν τα 5 ευρώ και υποχρεώνουν σε 65% γενόσημα φάρμακα».
Οι συνταξιούχοι γύρω στις 11 ξεκίνησαν πορεία προς το υπουργείο Υγείας.
Το πρόγραμμα Female Founders Hub @ Hospitality, από το WHEN και με την ουσιαστική υποστήριξη της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας, προσφέρει ευκαιρίες μάθησης, mentoring και δικτύωσης σε γυναίκες επαγγελματίες του HORECA.
Οι μοναδικές φόρμουλες της LA VIE EN ROSE κάνουν κάθε στιγμή ομορφιάς να μοιάζει με μικρή γιορτή – Ποιες είναι οι κορυφαίες επιλογές που θα μονοπωλήσουν τη φετινή λίστα δώρων.
Σε μια εποχή που όλα τρέχουν, πιέζουν και μικραίνουν, θα ήθελες να υπάρχουν κάποιες μικρές απολαύσεις που θα μπορείς να τις απολαμβάνεις λίγο περισσότερο, όπως τη νέα ΙΟΝ Σοκοφρέτα Double Choco