Σοκ στη Ρόδο: 65χρονος κατηγορείται ότι ασέλγησε σε τρία κορίτσια
διερεύνηση της υπόθεσης από τις αστυνομικές αρχές βρίσκεται σε εξέλιξη
Μανώλης Bάιας
Σοκ προκάλεσαν στην περιοχή Αφάντου της Ρόδου οι καταγγελίες δυο ανήλικων κοριτσιών και μιας 19χρονης κοπέλας που έφτασαν ως τον εισαγγελέα Ρόδου, ότι έπεσαν θύματα σεξουαλικής κακοποίησης με δράστη έναν 65χρονο κάτοικο της περιοχής.
Αρχικά υπέβαλε μήνυση στον τοπικό αστυνομικό σταθμό εναντίον του φερόμενου ως δράστη η μητέρα των δυο ανήλικων κοριτσιών ηλικίας 10 και 8 χρόνων και στη συνέχεια ανάλογη μήνυση κατέθεσε μια 19χρονη η οποία κατήγγειλε τον ίδιο άνδρα ως δράστη. Ο 65χρονος οδηγήθηκε στον σταθμό όπου αρνήθηκε τις κατηγορίες και ισχυρίστηκε ότι απλώς είχε λογομαχήσει με την κοπέλα και τα ανήλικα κορίτσια.
Ο εισαγγελέας υπηρεσίας που ενημερώθηκε άμεσα, έδωσε εντολή να αφεθεί προσωρινά ελεύθερος ο 65χρονος λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και ζήτησε να γίνει ιατροδικαστική εξέταση στα δυο ανήλικα κορίτσια, η οποία αναμένεται να γίνει σήμερα. Η διερεύνηση της υπόθεσης από τις αστυνομικές αρχές βρίσκεται σε εξέλιξη.
Την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, κάθε σταγόνα φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ μας θυμίζει ότι η ενυδάτωση δεν είναι μόνο καθημερινή συνήθεια, αλλά μια πράξη φροντίδας για τον οργανισμό και τη φύση.
Οι καινοτόμες φόρμουλες της LA VIE EN ROSE χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης και αναζωογόνησης – Τα premium πασχαλινά δώρα με πραγματική αξία και ορατά αποτελέσματα.
Οι πρόσφατοι ηλεκτρονικοί έλεγχοι για τα ανασφάλιστα οχήματα ανέδειξαν το πρόβλημα με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων εντοπίστηκαν να κυκλοφορούν χωρίς ασφάλιση, κάτι που δεν επηρεάζει μόνο τους ίδιους, αλλά συνολικά την ασφάλεια στους ελληνικούς δρόμους. Και αυτό ενώ η λύση είναι και απλή και προφανής.