Ο Μίκυ Μάους με κρουαζιερόπλοιο στο λιμάνι του Πειραιά

Ο Μίκυ Μάους με κρουαζιερόπλοιο στο λιμάνι του Πειραιά

Το 83.338 τόνων και μήκους 264 μέτρων «Disney Magic» θα δέσει την Παρασκευή για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Ο Μίκυ Μάους με κρουαζιερόπλοιο στο λιμάνι του Πειραιά
Την ευκαιρία να δουν από κοντά το Μίκι και τη Μίνι θα έχουν οι μαθητές που το μεσημέρι της Παρασκευής θα βρεθούν στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΟΛΠ για την υποδοχή, για πρώτη φορά, του κρουαζιερόπλοιου «Disney Magic», της αμερικανικής εταιρείας κρουαζιέρας «Disney Cruise Line», με 2.380 επιβάτες, κυρίως παιδιά.

Στο κρουαζιερόπλοιο υπάρχουν χώροι ειδικά διαμορφωμένοι για τη διασκέδαση των παιδιών, με παιχνιδότοπους, νεροτσουλήθρες, κινηματογράφους, αλλά και χώροι δραστηριότητας και ψυχαγωγίας για τους μεγαλύτερους, όλοι διακοσμημένοι με ζωγραφιές και γλυπτά από τις γνωστές κινηματογραφικές παραγωγές του Disney.

Το «Disney Magic» θα υποδεχτούν στελέχη του ΟΛΠ και ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού Γιώργος Ανωμερίτης θα επιδώσει στον πλοίαρχό του Robert Olmer αναμνηστική πλακέτα και βιβλία για τη βιβλιοθήκη του πλοίου.

Στελέχη του ΟΛΠ εκτιμούν ότι η απόφαση της «Disney Cruise Line» να εντάξει στο πρόγραμμά της τον Πειραιά και τα ελληνικά νησιά, είναι κομβικής σημασίας που επιβεβαιώνει τη σταθερή ανοδική πορεία της κρουαζιέρας στη Μεσόγειο και την Ελλάδα, ως μοναδικό τόπο προορισμού που παρέχει ποιότητα, ασφάλεια και διαθέτει φυσικές ομορφιές και διαχρονικό πολιτισμό.

Κλείσιμο
Το «Disney Magic» 83.338 τόνων, με μήκος 264 μέτρων, φιλοξενεί 2.700 επιβάτες και 1.005 μέλη πληρώματος και ηθοποιούς, ενώ έχει 11 καταστρώματα.

Ρεκόρ αφίξεων κρουαζιερόπλοιων

Ρεκόρ αφίξεων κρουαζιερόπλοιων σημειώθηκε την Τετάρτη 19 Ιουνίου στο λιμάνι του Πειραιά, όπου κατέπλευσαν ταυτοχρόνως οκτώ κρουαζιερόπλοια, εκ των οποίων πέντε «νέας γενιάς».

Τα πλοία μετέφεραν 15.000 επιβάτες, οι οποίοι εξυπηρετήθηκαν από τους δύο διεθνείς σταθμούς επιβατών, χωρίς κανένα πρόβλημα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης