Δεν έχουν τέλος οι τραγωδίες στην Κρήτη, με ανθρώπους που αποφασίζουν να βάλουν τέλος στη ζωή τους. Λίγες ώρες μετά την αυτοκτονία του ηλικιωμένου στις Αρχάνες χθες, ένα ακόμα τραγικό περιστατικό έρχεται να προκαλέσει σοκ στην τοπική κοινωνία.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti, πριν από λίγη ώρα, ένας 55χρονος βρέθηκε νεκρός σε χωράφι, σε χωριό του Δήμου Οροπεδίου Λασιθίου.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας βρέθηκε απαγχονισμένος. Είχε ραντεβού με το γιο του σήμερα για να κάνουν αγροτικές εργασίες, αλλά δεν πήγε ποτέ.
Υπάρχουν μουσικά έργα που δεν γράφτηκαν μόνο για να ακουστούν. Έργα που γεννήθηκαν μέσα από τον πόλεμο και την απώλεια και κράτησαν ζωντανή τη μνήμη μιας ολόκληρης εποχής.