Ειδικοί Έλληνες πυροτεχνουργοί στην Κύπρο

Ειδικοί Έλληνες πυροτεχνουργοί στην Κύπρο

Δύο πυροτεχνουργοί από το στρατό, δύο από το πολεμικό ναυτικό, ακόμη δύο από την πολεμική αεροπορία και άλλοι τέσσερις από την αστυνομία και την πυροσβεστική μετέβησαν ήδη στην Κύπρο

Ειδικοί Έλληνες πυροτεχνουργοί στην Κύπρο
Δέκα εξειδικευμένοι πυροτεχνουργοί από την Ελλάδα βρίσκονται ήδη στην Κύπρο προκειμένου να συνδράμουν τις κυπριακές αρχές στην αντιμετώπιση της χαοτικής κατάστασης που προέκυψε μετά το πρωτοφανές δυστύχημα στο ναύσταθμο στο Ζύγι της Λεμεσού.

Δύο πυροτεχνουργοί από το στρατό, δύο από το πολεμικό ναυτικό, ακόμη δύο από την πολεμική αεροπορία και άλλοι τέσσερις από την αστυνομία και την πυροσβεστική μετέβησαν ήδη στην Κύπρο με ειδική πτήση από στρατιωτικό αεροσκάφος τύπου C-27.

Το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας και το υπουργείο Άμυνας βρίσκονται σε ετοιμότητα για να προσφέρουν συνδρομή στην κυπριακή κυβέρνηση, εφ' όσον ζητηθεί. Προς το παρόν, βασικό μέλημα της Λευκωσίας είναι να διασφαλιστεί ότι δεν θα γίνουν άλλες φονικές εκρήξεις στα κοντέινερς με την πυρίτιδα και κυρίως να γίνει ανασύνθεση των αιτίων που προκάλεσαν την συμφορά. Στο πλαίσιο αυτό αναμένεται να ενεργοποιηθούν οι δέκα έμπειροι Έλληνες πυροτεχνουργοί, η συμβολή των οποίων θεωρείται κρίσιμη.  
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης