Χρυσή Αυγή: Συγγενείς των καταδικασθέντων πηγαίνουν στη ΓΑΔΑ – Δείτε βίντεο

Χρυσή Αυγή: Συγγενείς των καταδικασθέντων πηγαίνουν στη ΓΑΔΑ – Δείτε βίντεο

Λίγο μετά τις συλλήψεις, πρόσωπα του στενού περιβάλλοντος των καταδικασθέντων έσπευσαν στο κτήριο για να τους δώσουν ρούχα- Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

gada0
Στο κτήριο της ΓΑΔΑ έχουν αρχίσει και πηγαίνουν συγγενείς των μελών της Χρυσής Αυγής που κρίθηκε ότι πρέπει να εκτίσουν την ποινή τους, με τη σημερινή ιστορική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών. Ανάμεσά τους η σύζυγος του Νίκου Μιχαλολιάκου, Ελένη Ζαρούλια, αλλά και η κόρη τους, Ουρανία. 

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, άνθρωποι του στενού περιβάλλοντος των Χρυσαυγιτών, μεταφέρουν ρούχα τους και προσωπικά αντικείμενα σε σακούλες. Οι καταδικασθέντες αναμένεται ότι θα μοιραστούν σε διαφορετικές φυλακές, ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν ότι η ηγετική ομάδα θα μεταφερθεί στις φυλακές Δομοκού.

Ήδη, αμέσως μετά την ιστορική απόφαση του δικαστηρίου, ξεκίνησε η διαδικασία σύλληψης των καταδικασθέντων μελών της οργάνωσης. Πολλοί εξ αυτών παραδόθηκαν μόνοι τους, ενώ ασύλληπτος μέχρι στιγμής παραμένει ο Χρήστος Παππάς, που εικάζεται ότι βρίσκεται στο σπίτι του στα Γιάννενα. 

Ζαρούλια Δηλώσεις
Κλείσιμο


Στη ΓΑΔΑ έχουν μεταφερθεί οι Κασιδιάρης, Ηλιόπουλος και Γερμενής, που είχαν παραδοθεί νωρίτερα στη Ραφήνα. Χωρίς να γίνουν αντιληπτοί, επίσης, στη ΓΑΔΑ πήγαν και οι Πατέλης, Καζαντζόγλου, Πανταζής και Ευγενικός.

Ουρανία Επισκεπτήριο


Με επεισοδιακό τρόπο παραδόθηκε ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος, που μετέβη στη ΓΑΔΑ με τη σύζυγό του Ελένη Ζαρούλια, που οδηγούσε το αυτοκίνητο, να βρίζει τους εκπροσώπους των ΜΜΕ. 
gada__1__2
gada__2_




Ειδήσεις σήμερα

Κορωνοϊός: Νέα μεγάλη άνοδος με 882 νέα κρούσματα - 15 θάνατοι

Πρόταση μομφής για τον Σταϊκούρα καταθέτει ο Τσίπρας

Oruc Reis: Πλέει με ρότα δυτική προς τη Ρόδο - Δείτε χάρτες με την πορεία του



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης