Πυκνή ομίχλη καλύπτει από τα ξημερώματα τη Θεσσαλονίκη
UPD:
Ομίχλη επικρατεί από τα ξημερώματα στη Θεσσαλονίκη, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή. Ωστόσο, οι πτήσεις στο αεροδρόμιο «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» διεξάγονται κανονικά αφού δεν υπάρχουν προβλήματα στη λειτουργία του.
Στους 9 βαθμούς Κελσίου, η θερμοκρασία στη Θεσσαλονίκη, στο Κιλκίς, στη Βέροια, αλλά και στις Σέρρες, με συννεφιά. Ανοιχτά είναι τα χιονοδρομικά κέντρα στο Σέλι, αλλά και στα 3-5 Πηγάδια.
Στους 7 βαθμούς Κελσίου, είναι η θερμοκρασία στην Κατερίνη, με συννεφιά. Στους 2 βαθμούς Κελσίου, με αίθριο καιρό, είναι η θερμοκρασία στην Έδεσσα, στη Φλώρινα, αλλά και στα Γρεβενά. Ανοιχτό είναι το χιονοδρομικό κέντρο στο Καϊμακτσαλάν, με την πρόσβαση των οχημάτων από τον Αγ. Αθανάσιο και την Κερασιά να γίνεται χωρίς αλυσίδες. Ανοιχτό είναι και το χιονοδρομικό κέντρο στη Βασιλίτσα, η πρόσβαση των οχημάτων γίνεται επίσης χωρίς αλυσίδες.
Το περασμένο οικονομικό έτος (2025) αποδείχθηκε εξαιρετικά αποδοτικό για τη γνωστή εταιρεία δομικών και χημικών υλικών, που φέτος κλείνει 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα και ατενίζει το μέλλον με περισσή αισιοδοξία.
Η Novibet διαμορφώνει ένα σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον με διεθνή χαρακτηριστικά, επενδύοντας στην τεχνολογία, την εταιρική κουλτούρα και την επαγγελματική εξέλιξη των ανθρώπων της.