Πρώτο θέμα σε όλο τον κόσμο ο θάνατος του Prince

Πρώτο θέμα σε όλο τον κόσμο ο θάνατος του Prince

Διαβάστε τα tweets των διασήμων - «Ξαφνικά ο κόσμος έχασε λίγη από τη μαγεία του» - Ο θάνατος του 57χρονου Prince έχει συγκλονίσει τον πλανήτη  

Πρώτο θέμα σε όλο τον κόσμο ο θάνατος του Prince
Πρώτο θέμα σε όλο τον πλανήτη, είναι η είδηση του ξαφνικού θανάτου του Prince, στα 57 του χρόνια. Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία ο pop star, βρέθηκε αναίσθητος σήμερα Πέμπτη σε στούντιο ηχογράφησης που διατηρεί στο σπίτι του στη Μινεσότα Αμερικής. Τα μεγαλύτερα ειδησεογραφικά Μέσα ενημέρωσης έχουν πρωτοσέλιδο τον ξαφνικό χαμό του τραγουδιστή.

Ο πρίγκιπας της pop, όπως έχει χαρακτηριστεί, αν και είχε χρόνια να σκαρφαλώσει στο νούμερο ένα των charts, διατηρούσε τη φήμη και την αίγλη του αναλλοίωτη με εκατομμύρια θαυμαστές ανά τον κόσμο. 

«Μοβ βροχή από δάκρυα» γράφει το site NYdailynews «παίζοντας» με το τραγούδι του «Purple Rain», λέγοντας πιο κάτω πως έτσι ξαφνικά ο κόσμος έχασε λίγη από τη μαγεία του. 


Κλείσιμο


Πέθανε ο μοναδικός άρχοντας της Pop, γράφουν οι NY Times, ενώ ο Independent έχει τίτλο την είδηση ότι βρέθηκε νεκρός στο στούντιο ηχογράφησης. Πρώτο θέμα είναι και στον Guardian, ενώ η telegraph αναφέρει στον  τίτλο της πως πέθανε ο τραγουδιστής που «ξαναέγραψε τους κανόνες».  



















Φυσικά λίγο μετά την τραγική είδηση το twitter «πήρε φωτιά», με διάσημους συναδέλφους του Prince οι οποίοι δεν μπορούσαν να πιστέψουν τον ξαφνικό χαμό του. 



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης