Το νέο άλμπουμ του Παντελή Παντελίδη "Πανσέληνος και κάτι (ΕΙΣ-ΠΝΟΗ)" είναι στο ΘΕΜΑ

Το νέο άλμπουμ του Παντελή Παντελίδη "Πανσέληνος και κάτι (ΕΙΣ-ΠΝΟΗ)" είναι στο ΘΕΜΑ

Ο τραγουδιστής - φαινόμενο που αγαπήθηκε από την πρώτη στιγμή έρχεται να κερδίσει και πάλι τις εντυπώσεις αφού, πριν προλάβουμε να αποκτήσουμε το νέο του CD, τα τραγούδια "Σκούπισε τα πόδια σου και πέρασε" και "Να σου πω" έχουν γίνει ήδη επιτυχίες!

Το νέο άλμπουμ του Παντελή Παντελίδη "Πανσέληνος και κάτι (ΕΙΣ-ΠΝΟΗ)" είναι στο ΘΕΜΑ
Με οκτώ ολοκαίνουργια τραγούδια για το βάσανο και τη μαγεία της αγάπης αποφάσισε να «χτυπήσει» ξανά ο Παντελής Παντελίδης. Το νέο του άλμπουμ έχει τον αινιγματικό τίτλο «Εισ-πνοή» και την ερχόμενη Κυριακή 30 Νοεμβρίου, κυκλοφορεί το πρώτο του μέρος, το «Πανσέληνος και κάτι» αποκλειστικά μαζί με το «Πρώτο Θέμα».




Κλείσιμο













Ενας τραγουδιστής και τραγουδοποιός, που, όπως γνωρίζει καλά το φανατικό του κοινό τα κάνει όλα μόνος του, επιστρέφει στη δισκογραφία. Για να αποδείξει ότι για τους πραγματικά χαρισματικούς καλλιτέχνες η θέληση για δημιουργία είναι αστείρευτη.

Πριν καν κυκλοφορήσει το CD, η φωνή και η μοναδική ερμηνεία του Παντελή ακούγεται ήδη συνεχώς στο ραδιόφωνο, ενώ τα δύο πρώτα single από το «Εισ-πνοή» βρίσκονται κιόλας στις πρώτες θέσεις του airplay. Πρόκειται για τα συγκλονιστικά «Να σου πω» και, βέβαια, το «Σκούπισε τα πόδια σου και πέρασε».

Η έμπνευση για τον Παντελή έρχεται από τις γνωστές πηγές, τον έρωτα, την απιστία, την προδοσία, την σωτηρία -κάθε φορά όμως έρχεται με τρόπο πρωτότυπο και αναπάντεχο. Αυτή την «Εισ-πνοή» δεν πρέπει να τη χάσει   κανείς.









Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης