Παρουσίαση του νέου χριστουγεννιάτικου παραμυθιού της Ιουλίτας Ηλιοπούλου

Παρουσίαση του νέου χριστουγεννιάτικου παραμυθιού της Ιουλίτας Ηλιοπούλου

Ένα ιδιαίτερο χριστουγεννιάτικο μουσικό παραμύθι από τρεις καταξιωμένους δημιουργούς που συνεργάζονται και μας παρουσιάζουν μια ανατρεπτική εκδοχή της ιστορίας των Μάγων με αμεσότητα και άφθονο χιούμορ

Παρουσίαση του νέου χριστουγεννιάτικου παραμυθιού της Ιουλίτας Ηλιοπούλου
To Σάββατο 9 Δεκεμβρίου στις 13:00, οι εκδόσεις Ίκαρος και ο Παιδικός IANOS παρουσιάζουν το νέο χριστουγεννιάτικο παραμύθι της Ιουλίτας Ηλιοπούλου «Μα πότε θα φτάσει αυτός ο Μάγος;», σε εικονογράφηση Γιάννη Κόττη και μουσική του Γιώργου Κουρουπού.



Ελάτε να συναντήσετε την Ιουλίτα Ηλιοπούλου και να γνωρίσετε τις διασκεδαστικές περιπέτειες του Τέταρτου Μάγου των Χριστουγέννων, του Μάγου Αβασάλ, που όλο κάτι του τύχαινε, όλο κάποιον συναντούσε κι όλο καθυστερούσε να φτάσει στη φάτνη κοντά στον νεογέννητο Χριστό.
Κλείσιμο

Ένα ιδιαίτερο χριστουγεννιάτικο μουσικό παραμύθι από τρεις καταξιωμένους δημιουργούς που συνεργάζονται και μας παρουσιάζουν μια ανατρεπτική εκδοχή της ιστορίας των Μάγων με αμεσότητα και άφθονο χιούμορ. Ένα βιβλίο που μπορεί να καθιερωθεί ως η νέα κλασική χριστουγεννιάτικη ιστορία για μικρούς και μεγάλους!


Πληροφορίες

Βιβλιοπωλείο IANOS 
Σταδίου 24, Αθήνα, 10564
210 32 17 917
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης