Νέος ΑΡΚΑΣ και τρία περιοδικά σήμερα με το ΘΕΜΑ

Νέος ΑΡΚΑΣ και τρία περιοδικά σήμερα με το ΘΕΜΑ

Αυτή την Κυριακή, το ξεκαρδιστικό άλμπουμ του Αρκά «Αιωνιότητα είναι, θα περάσει» - Μαζί και τα  People, Big Fish και Casaviva στην έκδοση των 4,25 ευρώ

Νέος ΑΡΚΑΣ και τρία περιοδικά σήμερα με το ΘΕΜΑ
Υπάρχει τέλος στο χιούμορ; - Όχι, συνεχίζεται ακόμη και στην μεταθανάτια ζωή, απαντά ο ανεξάντλητος, ιδιοφυής Αρκάς. Μάλλον διότι η πλάκα έχει βγει, κυριολεκτικά, από τον Παράδεισο. 

Στα θεμελιώδη, στα λεγόμενα «υπαρξιακά» ζητήματα που απασχολούν τον άνθρωπο, αναζητά αφορμές ο Αρκάς για να σκιτσάρει τις εκπληκτικά διασκεδαστικές του ιστορίες. Στο άλμπουμ «Αιωνιότητα είναι, θα περάσει» ο πιο σημαντικός Έλληνας δημιουργός κόμικ, διακωμωδεί τις αγωνίες ενός... νεοσύλλεκτου στην επικράτεια των αγγέλων. Όπως όλοι εις τας αιωνίους μονάς, ο πρωταγωνιστής απορεί για το πρόωρο της αποχώρησής του από τα εγκόσμια. Καθώς όμως απέναντί του έχει έναν κυνικό άγγελο, ο οποίος δεν χάνει ευκαιρία να περιπαίξει τον νέο του «φιλοξενούμενο», ο ήρωας φτάνει στα όρια της μεταθανάτιας κατάθλιψης. Όμως, ο αναγνώστης δεν έχει καμία άλλη επιλογή εκτός εκτός από το να γελάσει μέχρι δακρύων με την ίδια την ματαιότητα της ζωής -και, βέβαια, να απολαύσει μία από τις πιο μεγάλες χαρές της, δηλαδή το ισοπεδωτικό «μαύρο» χιούμορ ενός μεγάλου μάστορα των κόμικ όπως ο Αρκάς. 

Μην χάσετε λοιπόν αυτή την Κυριακή το Πρώτο ΘΕΜΑ και το ξεκαρδιστικό άλμπουμ του Αρκά «Αιωνιότητα είναι, θα περάσει» από την σειρά «Η ζωή μετά».

(στην έκδοση με τις προσφορές 4,25 ευρώ).
Κλείσιμο



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης