H συνταρακτική πραγματική ιστορία της απαγωγής της Νατάσας Κάμπους “3096 ΜΕΡΕΣ» είναι στο ΘΕΜΑ

H συνταρακτική πραγματική ιστορία της απαγωγής της Νατάσας Κάμπους “3096 ΜΕΡΕΣ» είναι στο ΘΕΜΑ

Έζησε μια κόλαση επί οκτώ χρόνια κλειδωμένη σε ένα υπόγειο, αιχμάλωτη από τον παράφρονα απαγωγέα της. Υπέφερε τα πάνδεινα, κατάφερε όμως να αποδράσει. Και να διηγηθεί την απίστευτη ιστορία της

H συνταρακτική πραγματική ιστορία της απαγωγής της Νατάσας Κάμπους “3096 ΜΕΡΕΣ» είναι στο ΘΕΜΑ

Αφ' ότου έπεσε θύμα απαγωγής και εξαφανίστηκε, όλοι είχαν ξεγράψει πια τη δεκάχρονη Νατάσα Κάμπους. Την αναζήτησαν παντού, την έψαχναν για χρόνια ολόκληρα, η απελπισία όμως καθώς δεν υπήρχε ούτε το παραμικρό ίχνος της, οδήγησε στην εγκατάλειψη των ερευνών. Ανεπισήμως, η γλυκύτατη, αθώα Νατάσα, ήταν νεκρή. Παρόλ' αυτά, ως εκ θαύματος, οκτώ ολόκληρα χρόνια μετά από την απαγωγή, εμφανίστηκε ξαφνικά. Η Νατάσα, ενάντια σε εμπόδια που φαίνονταν ανυπέρβλητα, είχε καταφέρει να αποδράσει από τον ψυχικά διαταραγμένο δεσμοφύλακά της. Είχε υποστεί κάθε είδους κακουχία, κι όμως, είχε αντέξει, σχεδιάζοντας καθημερινά την απόδρασή της. Ο τρόπος που βρήκε μέσα της τη δύναμη να αντέξει, το πώς διατήρησε την ελπίδα της ελευθερίας και το πώς μεθόδευσε την δραπέτευσή της, συνιστά ένα συγκλονιστικό, καθηλωτικό ανάγνωσμα. Κυρίως διότι είναι η αλήθεια -όσο απίθανη και εάν μοιάζει.

Η ιστορία της, που συγκινεί εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, αποτελεί ένα ύμνο στην αντοχή, στην προσαρμοστικότητα και στην απίστευτη δύναμη της ανθρώπινης ψυχής.

Μην χάσετε αυτή την Κυριακή το Πρώτο ΘΕΜΑ και τη συνταρακτική μαρτυρία της Νατάσας Κάμπους «3096 ημέρες».

Κλείσιμο

Μην το χάσετε!





Δείτε βίντεο: Η συνταρακτική μαρτυρία της Νατάσα Κάμπους – Το βιβλίο «3096 μέρες» στο ΘΕΜΑ της Κυριακής






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης