Το συγκλονιστικό βιβλίο της Σούλας Παπαλάμπρου αυτή την Κυριακή είναι στο ΘΕΜΑ

Το συγκλονιστικό βιβλίο της Σούλας Παπαλάμπρου αυτή την Κυριακή είναι στο ΘΕΜΑ

«Ολόκληρα ψέματα, μισές αλήθειες» Η υιοθεσία, τα «παιδιά της καρδιάς», τα πλάσματα που μένουν μετέωρα ανάμεσα στους φυσικούς και τους θετούς γονείς τους είναι το θέμα του βιβλίου.

Το συγκλονιστικό βιβλίο της Σούλας Παπαλάμπρου αυτή την Κυριακή είναι στο ΘΕΜΑ


Μια συγκλονιστική -και εντελώς αληθινή ιστορία.

Αυτή την Κυριακή, η αληθινή ιστορία «Ολόκληρα ψέματα, μισές αλήθειες» της συγγραφέως Σούλας Παπαλάμπρου είναι στο ΘΕΜΑ!

Κλείσιμο

Ένας παράφορος, φλογερός κι ανομολόγητος έρωτας, οδηγεί δύο τολμηρούς νέους έξω και πέρα από κάθε όριο ηθικής, φαντασίας και κοινωνικών συμβάσεων.

Εκείνος είναι γόνος εύπορης οικογένειας μιας πλούσιας επαρχιακής πόλης, η γοητεία και η κοινωνική του επιφάνεια τον φέρνουν στην κορυφή των προτιμήσεων όλων των αδέσμευτων κοριτσιών. Εκείνη, μια πανέμορφη κοπέλα με ταπεινή καταγωγή και φλογερό ταπεραμέντο. Μαζί θ’ απολαύσουν κάθε ανομολόγητη ηδονή, αδιαφορώντας για τ’ αποτελέσματα των πράξεών τους.

Έτσι, ο ανεύθυνος Άρης και η ανώριμη αλλά τρελά ερωτευμένη μαζί του Ελπίδα, θα φέρουν διαδοχικά στον κόσμο τρία ανεπιθύμητα παιδιά, τρία κορίτσια που δεν θα οδηγήσουν το ζευγάρι στα σκαλιά της εκκλησίας, παρ’ όλες τις υποσχέσεις και τα ψέματα του νεαρού άντρα και θα πάρουν το δρόμο της υιοθεσίας.

Τρεις διαφορετικές οικογένειες, έχοντας περίσσευμα αγάπης και στοργής θ’ αγκαλιάσουν αυτά τα παιδιά, θα γίνουν για το χατίρι τους οι ουσιαστικοί τους γονείς.

Τίποτα ωστόσο, δεν μένει κρυφό για πάντα. Η Μαρίνα, το τρίτο παιδί, ξεκινά να ενώσει τα χαμένα κομμάτια του παζλ της ζωής της. Η διαδρομή που θ’ ακολουθήσει θα την φέρει αντιμέτωπη με ανομολόγητες αλήθειες, αλλά θ’ αποκαλύψει, τόσο τα πρόσωπα των φυσικών γονιών της, όσο και την ύπαρξη των άλλων αδελφών της.

Και οι θετοί γονείς; Είναι κακό να πεις σε ένα παιδί «δεν σε γέννησα εγώ»; Θα σε απορρίψει; Ποιος λέει πως όταν μεγαλώνεις με αγάπη εγκαταλείπεις τους θετούς σου γονείς; Ποιος λέει πως η γυναίκα που σε μεγάλωσε όλα αυτά τα χρόνια σταματάει να είναι η μητέρα σου, αν γνωρίσεις την αλήθεια; Θα σου το πω εγώ, ένα υιοθετημένο παιδί: ποτέ!

Η αλήθεια λυτρώνει…



Η συγγραφέας Σούλα Παπαλάμπρου ξετυλίγει με τόλμη και απαράμιλλη ανθρώπινη ευαισθησία το κουβάρι της αληθινής προσωπικής της ιστορίας, σ’ ένα συγκλονιστικό βιβλίο που μοιάζει με μυθιστόρημα ακριβών και βαθέων συναισθημάτων αλλά είναι στ’ αλήθεια η πραγματική της ιστορία, που κάνει τον αναγνώστη να μην μπορεί ν’ αφήσει το βιβλίο από τα χέρια του…

(στην έκδοση με τις προσφορές 4,25 ευρώ)

Μην τo χάσετε!

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης