«Το άδοξο τέλος», το νέο βιβλίο του Γιάννη Παπαδογιάννη

«Το άδοξο τέλος», το νέο βιβλίο του Γιάννη Παπαδογιάννη

Την σχεδόν κινηματογραφική πορεία των ελληνικών τραπεζών παρουσιάζει το νέο βιβλίο του Γιάννη Παπαδογιάννη με τίτλο: «Το άδοξο τέλος - Η μετέωρη πορεία, η συντριβή και η αναγέννηση των ελληνικών τραπεζών» - Από το ζενίθ του 2007 δεν πέρασαν ούτε έξι χρόνια ώστε να βρεθούν και πάλι στο μηδέν.

«Το άδοξο τέλος», το νέο βιβλίο του Γιάννη Παπαδογιάννη
Την σχεδόν κινηματογραφική πορεία των ελληνικών τραπεζών παρουσιάζει το νέο βιβλίο του Γιάννη Παπαδογιάννη με τίτλο: "Το άδοξο τέλος - Η μετέωρη πορεία, η συντριβή και η αναγέννηση των ελληνικών τραπεζών".

Δεν χρειάστηκαν πάρα μόνο εφτά χρόνια ώστε σχεδόν από το μηδέν, όπου βρισκόταν το 2000, να αναρριχηθούν στην κορυφή.

Εξίσου γρήγορη ήταν και η αποκαθήλωση. Από το ζενίθ του 2007 δεν πέρασαν ούτε έξι χρόνια ώστε να βρεθούν και πάλι στο μηδέν.

Το βιβλίο περιγράφει την πυρετική αυτή διαδρομή, την επέκταση, τα λάθη, τις αστοχίες και τις υπερβολές καθώς και την επόμενη ημέρα του τραπεζικού συστήματος όπως διαγράφεται μέσα από την ανακεφαλαιοποίηση.

Το βιβλίο του Γιάννη Παπαδογιάννη, από τις εκδόσεις Παπαδόπουλος, αναφέρεται δε, στις ευθύνες του τραπεζικού συστήματος για την ανάδειξη και την επικράτηση ενός οικονομικού μοντέλου που παρήγαγε ελάχιστα και κατανάλωνε με λαιμαργία.
Κλείσιμο

Ενος μοντέλου που ήταν θέμα χρόνου να οδηγήσει σε αδιέξοδο.
 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης