Όσα έγιναν στο 2o Moonshine Festival

Όσα έγιναν στο 2o Moonshine Festival

Το διήμερο που μας μετέφερε πίσω στον χρόνο στην Άγρια Δύση!

Όσα έγιναν στο 2o Moonshine Festival
Το Moonshine Radio, σε συνεργασία με τους Greekcowboys & Country Girls, και «Το Ράντσο», διοργανώσαν το Φεστιβάλ Country μουσικής και lifestyle στην Ελλάδα στις 24 και 25 Σεπτεμβρίου, για δεύτερη συνεχή χρονιά.


Σε μια τεράστια έκταση περιτριγυρισμένη από πράσινο, με ξύλινα σπιτάκια, ένα πραγματικό saloon, στάβλους, άλογα, άμαξες και καουμπόηδες, μικροί και μεγάλοι έζησαν αξέχαστες στιγμές΄.

Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να περιηγηθοήν στην «Άγρια Φύση» και σε όλους τους σταθμούς του Ράντσου με τρενάκι και άμαξες, να περπατήσουν στη φάρμα και τους στάβλους και να κάνουν μαθήματα ιππασίας στο μανέζ ιππασίας Ολυμπιακών Διαστάσεων. Είδαν και το εκπαιδευτικό χωριό, όπου επισκέφτηκαν τον αλευρόμυλο, το λιοτρίβι, το τυροκομείο, το παντοπωλείο, το τσαγκαράδικο και το κουρείο.

Κλείσιμο
Οι Greekcowboys & Country Girls έκαναν μαθήματα line dancing. Μικροί και μεγάλοι είχαν την ευκαιρία να μάθουν το «Achy Breaky Heart», το «Sweet Home Alabama» καθώς και το «Texas».


Τα παιδία απόλαυσαν ένα θεατρικό με καουμπόηδες και ινδιάνους και έπαιξαν western- country παιχνίδια, όπως «Snake in the boot», «bean bag toss», «pin the longhorn» , κ.ά.. Τελειώνοντας όλα τα παιδιά έκαναν face painting.

Βέβαια, και οι μεγάλοι βρήκαν το παιδί που έκρυβαν μέσα τους, παίζοντας το παιχνίδι με τα πέταλα του αλόγου και κάνοντας Rodeo στον μηχανικό ταύρο. 

Η ΕΟΟΕ και η ΣΙΣΠΑ διοργάνωσαν το 1ο Moonshine Rally. Όλοι απόλαυσαν  τα πανέμορφά, καλοδιατηρημένα αυτοκίνητα αντίκες, που κατέληξαν από την Αθήνα στην Κόρινθο.

Μουσικά καταξιωμένα ελληνικά συγκροτήματα, απογείωσαν το Σαββατόβραδο.
Ο Νίκος Ξυνός & The wanted men, η Μαρία Κηλαηδόνη & The Goodfellas, οι Straw Hats Band και ο Γεώργος Γάκης & The Troublemakers, έπαιξαν country και southern rock μουσική και μας ξεσήκωσαν όλους.

Υπήρχε και after party. O DJ Σάββας Συνοδινός έκανε το κόσμο να διασκεδάσει και να χορέψει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες παίζοντας country και southern rock μουσική, όπως μόνο αυτός μπορεί. 

Μικροί και μεγάλοι βρήκαμε τον καουμπόι που κρύβαμε μέσα σας και περάσαμε ένα αξέχαστο Σαββατοκύριακο.

Περιμένουμε τώρα το 3ο Moonshine Festival to 2017 τον Σεπτέμβριο στο Ράντσο!  
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης