Ο Δημήτρης Μπάσης και η Ραλλία Χρηστίδου στον Ρυθμό

Ο Δημήτρης Μπάσης και η Ραλλία Χρηστίδου στον Ρυθμό


Για περιορισμένες εμφανίσεις!

Ο Δημήτρης Μπάσης και η Ραλλία Χρηστίδου στον Ρυθμό
Ο Δημήτρης και η Ραλλία έχουν φτιάξει μια μουσική παράσταση με ήχους λαϊκούς, έντεχνους, παραδοσιακούς και σύγχρονους, και μη αναμενόμενες διασκευές. Αυτά και άλλα πολλά τραγούδια θα παρουσιάσουν τα Σάββατα, 7, 14 και 21 Μαρτίου, στον Ρυθμό. Από το πρόγραμμα δεν θα μπορούσε να λείπε το ολοκαίνουργιο τραγούδι του Δημήτρη Μπάση, «Παράξενο φως», σε στίχους της Λίνας Νικολακοπούλου και μουσική του Θάνου Μικρούτσικου.

Ο Δημήτρης Μπάσης, έχει χαρακτηριστεί μία από τις σημαντικότερες λαϊκές φωνές των τελευταίων ετών έχοντας αφήσει το καλλιτεχνικό του αποτύπωμα στο σύγχρονο λαϊκό τραγούδι! Έχει κερδίσει όλα τα δύσκολα στοιχήματα στην καριέρα του, αφού έχει τολμήσει στις ζωντανές του εμφανίσεις να αναμετρηθεί με τραγούδια που σφραγίστηκαν από μύθους του παρελθόντος. Η ωριμότητα της φωνής του, η μοναδική του ερμηνεία, το πάθος αλλά και η αυθεντικότητά του υπόσχονται να μας χαρίσουν μεγάλες στιγμές!

Η Ραλλία Χρηστίδου έχει στο ενεργητικό της σημαντικές συνεργασίες και νέα δισκογραφική δουλειά από την Minos Emi συνδυάζοντας την τριπλή ιδιότητα της μουσικού-τραγουδοποιού-ερμηνεύτριας.

Ρυθμός Stage: Είσοδος στο μπαρ: 12€ με μπύρα ή κρασί

Ώρα έναρξης: 22.30, Μαρίνου Αντύπα 38, Ηλιούπολη,  http://www.rythmosstage.gr/
Κλείσιμο
Τηλ: 210 9750060.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης