«STEREO MC’S» : το θρυλικό συγκρότημα έρχεται στο Gagarin

«STEREO MC’S» : το θρυλικό συγκρότημα έρχεται στο Gagarin

Tο Βρετανικό συγκρότημα που έχει αφήσει εποχή φτάνει στην Αθήνα για ένα live που θα μείνει αξέχαστο

«STEREO MC’S» : το θρυλικό συγκρότημα έρχεται στο Gagarin

Η μπάντα που καθόρισε την δεκαετία του '90, με κομμάτια όπως το «Its like that and that's the way it is» δημιουργήθηκε κάπου στα μέσα της δεκαετίας του 80.  Οι Nick Hallam και Rob Birch επηρεασμένοι από την punk και rock σκηνή της εποχής αλλά και την electronic και hip hop κουλτούρα, δημιούργησαν ένα νέο ρεύμα electronic. Οι Stereo MC’S αποδείχθηκαν συνεπείς ως προς τα λόγια τους μιας και στην σχεδόν τριαντάχρονη πορεία τους έχουν κυκλοφορήσει 6 studio albums, αρκετά ωστόσο για να θεωρούνται ένα από τα σημαντικότερα συγκροτήματα που έβγαλε ποτέ η ηλεκτρονική μουσική. Με όπλο τις εμπνευσμένες λούπες τους παραισθησιογόνους ήχους και τους καυστικούς τους στίχους συνεχίζουν να συνθέτουν καταπληκτικά τραγούδια με τα οποία ντύνουν τα περιβόητα shows τους.

Όσοι δεν έχουν παρακολουθήσει κάποιο από τα μνημειώδη live τους θα έχουν τη δυνατότητα να τους παρακολουθήσουν επί ελληνικού εδάφους το Σάββατο 29 Νοεμβρίου στο Gagarin 205 στην Αθήνα σε ένα ξεχωριστό full band show.

Τα άλμπουμ τους «Supernatural» και «Connected», όρισαν και επηρέασαν όσο λίγα την electro-dance μουσική, ενώ το «Deep Down and Dirty» ήταν αναμφισβήτητα ένας από τους πιο πετυχημένους δίσκους των 2000s με το ομώνυμο τραγούδι να κάνει ιδιαίτερα δημοφιλές το βρετανικό σχήμα.

Ξεκίνησαν από πολύ μικρά clubs, και κατέληξαν να ξεσηκώνουν ολόκληρες αρένες. Πλέον το συγκρότημα μετράει τριάντα χρόνια στο μουσικό στερέωμα και έχει αφήσει μια ανεξίτηλη σφραγίδα στην Ευρωπαϊκή μουσική.

Κλείσιμο
Οι απόψεις τους για τη μουσική παραμένουν ακραίες και ενδιαφέρουσες. «Απλώς δεν εκδίδουμε ότι γράφουμε. Αυτό ακριβώς είναι και το μεγάλο πρόβλημα της μουσικής σήμερα. Ότι ο καθένας κυκλοφορεί σε άλμπουμ ότι ανοησία γράφει» λέει o Rob Birch. «Ακόμη το αγαπάμε για αυτό το κάνουμε. Πιστεύω πως δεν έχουμε βγάλει ακόμη την καλύτερή μας μουσική. Μου άρεσαν πολύ αυτά τα 3 νέα τραγούδια. Γενικότερα αναζητούμε κάτι καινούριο στη μουσική μας» δηλώνει ο Nick Hallam προετοιμάζοντας μας για όσα πρόκειται να δούμε την το Σάββατο 29 στο Gagarin 205! Stereo MC’S σε 1 μοναδική full band εμφάνιση!




Τιμή εισιτηρίου: Τα πρώτα εισιτήρια θα κοστίζουν 23€, μετά την εξάντληση τους η τιμή θα διαμορφωθεί στα 25€ και στο τελικό στάδιο της προπώλησης η τιμή των εισιτηρίων θα διαμορφωθεί στα 27€

Σημεία Προπώλησης: Ticket House, Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς), Τηλ.: 210 3608366, Reload Stores, Πανεπιστημίου 54, τηλ. 210 3801464
Online Sales ή αγορές με πιστωτική κάρτα, 24 ώρες/ωρο: www.ticketpro.gr | www.tickethouse.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης