H Ελεονώρα Ζουγανέλη τραγουδά ξανά Μελίνα Μερκούρη

H Ελεονώρα Ζουγανέλη τραγουδά ξανά Μελίνα Μερκούρη

Τον Νοέμβριο στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

H Ελεονώρα Ζουγανέλη τραγουδά ξανά Μελίνα Μερκούρη
Το αφιέρωμα της Ελεονώρας Ζουγανέλη στην Μελίνα Μερκούρη, μία από τις πιο επιτυχημένες παραστάσεις του φετινού Φεστιβάλ Αθηνών, επαναλαμβάνεται για δύο μοναδικές παραστάσεις στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στις 7 και 8 Νοεμβρίου.

Τα τραγούδια της Μελίνας, που η Ελεονώρα ερμήνευσε στη sold out παράσταση του Ηρωδείου, τον Ιούλιο, θα ακουστούν ξανά, συνοδεία της Καμεράτας – Ορχήστρα των Φίλων της Μουσικής και της Χορωδίας Αποφοίτων Αρσακείων - Τοσιτσείων Σχολείων. Τα τραγούδια του Χατζιδάκι, του Θεοδωράκη, του Ξαρχάκου, του Τσιτσάνη, και άλλων μεγάλων Ελλήνων συνθετών.

Και στις παραστάσεις αυτές στο Μέγαρο Μουσικής, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη θα έχει στο πλευρό την ηθοποιό Μπέτυ Βαλάση. Τη παράσταση σκηνοθετεί ο Πέτρος Ζούλιας.

Η παράσταση στο Ηρώδειο ηχογραφήθηκε και θα κυκλοφορήσει τέλος Οκτωβρίου  σε διπλό cd με τίτλο “Να με θυμάσαι και να μ’ αγαπάς” - Τα τραγούδια της Μελίνας».

Συμμετέχουν οι μουσικοί: Ευριπίδης Ζεμενίδης, Νίκος Πασσαλίδης, Ντίνος Χατζηιορδάνου, Γιάννης Κυριμκυρίδης, Παρασκευάς Κίτσος, Γιάννης Αγγελόπουλος, Χρήστος Καλκάνης, Βαγγέλης Παρασκευαϊδης, Μαρίνος Τρανουδάκης, Μαρία Μπιλντέα.
Κλείσιμο

Έναρξη προπώλησης: Παρασκευή 17 Οκτωβρίου

“Να με θυμάσαι και να μ’ αγαπάς”
Τα τραγούδια της Μελίνας
Παρασκευή 7 & Σάββατο 8 Νοεμβρίου
Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης