Μέριλιν και Ιβ Μοντάν οι εραστές που «τρώγουν»... μετά των συζύγων τους

Μέριλιν και Ιβ Μοντάν οι εραστές που «τρώγουν»... μετά των συζύγων τους

Φωτογραφίες γεμάτες πάθος και ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα, από το δείπνο της Μέριλιν Μονρόε με τον εραστή της Γάλλο ηθοποιό Ίβ Μοντάν, τη γυναίκα του επίσης ηθοποιό Σιμόν Σινιορέ και τον σύζυγό της Μέριλιν, συγγραφέα Αρθουρ Μίλερ 

Μέριλιν και Ιβ Μοντάν οι εραστές που «τρώγουν»... μετά των συζύγων τους

Όπως συνηθίζεται οι σταρ όταν συμπρωταγωνιστούν κάνουν παρέα. Περίπου στα 1960, σε ένα μπάνγκαλόου του Beverly Hills Hotel, θα τραβηχτούν κάποιες φωτογραφίες από ένα δείπνο μεταξύ καλών φίλων, τις οποίες θα τραβήξει ο γνωστός φωτογράφος Bruce Davidson.  

Δύο ζευγάρια, η Μέριλιν Μονρό και ο συγγραφέας Άρθουρ Μίλερ και το χρυσό ζευγάρι του γαλλικού κινηματογράφου ο Ιβ Μοντάν και η Σιμόν Σινιορέ, θα μένουν για περίπου τέσσερις μήνες δίπλα δίπλα καθώς στο Beverly Hills γυρίζεται η ταινία «Ας κάνουμε έρωτα» με τους Μονρό και Μοντάν. 

Ο γάμος της Μονρό με τον συγγραφέα Αρθουρ Μίλερ έχει αγγίξει το τελικό του στάδιο και λίγο αργότερα θα χωρίσουν. Ο Μοντάν είναι εντελώς διαφορετικός από όλους όσους ξέρει η Μονρό. Γάλλος, κομμουνιστής και πρώην εραστής της Εντίθ Πιάφ, ο οποίος τυγχάνει να παντρευτεί την καλύτερη εν ζωή ηθοποιό της Γαλλίας, την Σιμόν Σινιορέ.

Κλείσιμο


Για αυτούς τους τέσσερις μήνες τα ζευγάρια θα κάνουν πολύ κοντινή παρέα, η ταινία θα ολοκληρωθεί και μετά θα αποκαλυφθεί ο δεσμός του Μοντάν με την Μονρό.



Λέγεται ότι η Σινιορέ ένιωσε τόσο μεγάλη προδοσία που δεν συνήλθε ποτέ από αυτό τον δεσμό. Παρ' όλα αυτά ήταν τόσο εξαρτημένη από τον Μοντάν, που όταν η σχέση έγινε γνωστή δήλωσε αν η Μονρό είναι ερωτευμένη με τον άνδρα μου, αποδεικνύει ότι έχει καλό γούστο, γιατί και εγώ είμαι ερωτευμένη μαζί του». 



Παρ' όλο που ήταν διανοούμενη και την λάτρευαν στην Γαλλία, η 39χρονη τότε Σινιορέ ίσως να ζήλευε την κατά πέντε χρόνια νεώτερη της Μονρό. Αλλά η Μονρό, που χώριζε από τον Μίλερ και ένιωθε να μεγαλώνει υπερβολικά για τα δεδομένα του Χόλιγουντ, έβρισκε αυτοπεποίθηση ξεμυαλίζοντας δεσμευμένους και ο Μοντάν δεν είχε καμία ελπίδα σωτηρίας. 

Αυτή η σειρά φωτογραφιών ενός από τα πολλά δείπνα που μοιράστηκαν στο ξενοδοχείο αυτό, δείχνει τα ανείπωτα σκιρτήματα των δύο εραστών αλλά και την -ασυνείδητη- εγρήγορση των συζύγων τους.







Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης