Coldplay: Διπλό «sold out» στo Ολυμπιακό Στάδιο, ξεπούλησαν ακόμα και τα εισιτήρια των €995!

Coldplay: Διπλό «sold out» στo Ολυμπιακό Στάδιο, ξεπούλησαν ακόμα και τα εισιτήρια των €995!

Εξαντλήθηκαν σήμερα και τα τελευταία «μαγικά χαρτάκια» για το δεύτερο live τους, το καλοκαίρι του 2024 - Ανοιχτό το ενδεχόμενο να προστεθεί και τρίτη συναυλία

coldplay-concert
Ιστορικό ρεκόρ στα ελληνικά συναυλιακά δρώμενα όλων των εποχών πέτυχαν οι  Coldplay οι οποίοι έγιναν το πρώτο μουσικό συγκρότημα που θα γεμίσει για δύο συνεχόμενα βράδια το Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας, στις 8 και 9 Ιουνίου του 2024. Πριν λίγες ώρες εξαντλήθηκαν και τα τελευταία εισιτήρια για το δεύτερο live τους στην ελληνική πρωτεύουσα όπου θα εμφανιστούν για πρώτη φορά.

Coldplay_sold_out_2



Ήταν το βράδυ της 18ης Ιουλίου όταν ένα βίντεο από τη συναυλία του συγκροτήματος στο Άμστερνταμ, όπου ολοκλήρωσαν την περιοδεία τους, σήμανε συναγερμό για τους Έλληνες θαυμαστές τους. Στο βίντεο αυτό γινόταν η ανακοίνωση της συνέχισης της περιοδείας τους, με τίτλο «Music of the Spheres World Tour», το 2024 ενώ περνούσαν αστραπιαία μια σειρά από εθνικές σημαίες μεταξύ των οποίων και η ελληνική. Η φήμη – ευχή πως το δημοφιλές βρετανικό συγκρότημα θα έρθει, επιτέλους, για πρώτη φορά στη χώρα μας, διαδόθηκε αστραπιαία.

Κλείσιμο


Δύο μέρες αργότερα η φήμη έγινε γεγονός καθώς ανακοινώθηκε επίσημα πως η δημοφιλής μπάντα θα ξεκινήσει τον νέο κύκλο της ευρωπαϊκής περιοδείας της από την Αθήνα με τη συναυλία που θα δώσει στις 8 Ιουνίου, στο Ολυμπιακό Στάδιο και ότι η προπώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει στις 25 Ιουλίου στην επίσημη ιστοσελίδα της.

Η φρενίτιδα που ακολούθησε δεν είχε προηγούμενο. Δεκάδες χιλιάδες κόσμου ξεροστάλιαζαν επί ώρες ολόκληρες μπροστά στις οθόνες κινητών και λάπτοτ προκειμένου να εξασφαλίσουν το μαγικό χαρτάκι. Κάποιοι τα κατάφεραν, πολλοί όμως έμειναν με άδεια χέρια. Οι ελπίδες τους, ωστόσο, αναπτερώθηκαν όταν λίγες ώρες αργότερα ανακοινώθηκε πως προστίθεται και μια δεύτερη συναυλία, στις 9 Ιουνίου, στον ίδιο χώρο.

Coldplay - Viva La Vida (Official Video)


Οι τιμές των εισιτηρίων κατά την προπώληση, την οποία διαχειρίζεται αποκλειστικά η δική τους ομάδα παραγωγής, και όχι οι ελληνικές εταιρείες που διοργανώνουν τη συναυλία, κυμαίνονταν από 52,80€ έως 995€. Όλα, ακόμη και τα πιο ακριβά, έκαναν φτερά σε χρόνο ρεκόρ γεγονός που αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο, όπως φημολογείται, να προστεθεί και τρίτη ημερομηνία.


Coldplay - Yellow (Official Video)


Όλα αυτά αποδεικνύουν πως οι Coldplay έχουν κατακτήσει δικαίως τον τίτλο του πιο επιτυχημένου συγκροτήματος του 21ου αιώνα. Οι αριθμοί, εξάλλου, μιλούν από μόνοι τους: Από το 1997, που έφτιαξαν το γκρουπ, μέχρι σήμερα ο Κρις Μάρτιν και η παρέα του έχουν πουλήσει περισσότερα από 100 εκατομμύρια άλμπουμ σε ολόκληρο τον κόσμο με το όνομά τους να συγκαταλέγεται ανάμεσα στους πιο εμπορικούς καλλιτέχνες όλων των εποχών. Τα τραγούδια τους, όπως τα «Yellow», «Viva La Vida», «Shiver», «Clocks»κ.α., έχουν αναπαραχθεί δισεκατομμύρια φορές στις μεγάλες μουσικές πλατφόρμες ενώ έχουν αποσπάσει πολυάριθμα βραβεία, μεταξύ των οποίων και επτά Γκράμι.

Coldplay Amsterdam July 19, 2023 A Sky Full of Stars


Τεράστια είναι και η συναυλιακή επιτυχία τους. Μόνον στην τελευταία τους περιοδεία η οποία ξεκίνησε το Μάρτιο του 2022, πούλησαν συνολικά περισσότερα από 7,5 εκατομμύρια εισιτήρια και η συνέχεια αναμένεται ανάλογη.

Όσοι έχουν παρακολουθήσει κάποιο live τους, πάντως, κάνουν λόγο για μια συναρπαστική μουσική εμπειρία, με απίστευτη ενέργεια και πρωτοφανή συμμετοχή του κοινού. Σε λίγους μήνες θα το διαπιστώσουμε...

Ειδήσεις σήμερα:

Δένδιας για την Νέα Αγχίαλο: Κατεπείγουσα ΕΔΕ για τις εκρήξεις - Έρευνα και από τον εισαγγελέα

Κικίλιας για πυρκαγιές: Η συντριπτική πλειοψηφία ήταν από ανθρώπινο χέρι ή εμπρησμό - Δείτε βίντεο

Όπισθεν Στίγκα μετά το «αντάρτικο» των βουλευτών του και τη στήριξη σε Κασιδιάρη - «Θα τα λύσουμε την άλλη εβδομάδα»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης