Το νέο εντυπωσιακό coupe της Cadillac

Το νέο εντυπωσιακό coupe της Cadillac

Την απόφαση για την παραγωγή του πολυτελούς coupe ELR, το οποίο θα βασίζεται στο εικονιζόμενο πρωτότυπο Converj, ανακοίνωσε η Cadillac. Η κατασκευή του θα αρχίσει στα τέλη του 2013 στο εργοστάσιο στο Χάμτραμκ του Ντιτρόιτ, εκεί όπου κατασκευάζονται τα Chevrolet Volt, Opel Ampera και Holden Volt...

Το νέο εντυπωσιακό coupe της Cadillac
Την απόφαση για την παραγωγή του πολυτελούς coupe ELR, το οποίο θα βασίζεται στο εικονιζόμενο πρωτότυπο Converj, ανακοίνωσε η Cadillac. Η κατασκευή του θα αρχίσει στα τέλη του 2013 στο εργοστάσιο στο Χάμτραμκ του Ντιτρόιτ, εκεί όπου κατασκευάζονται τα Chevrolet Volt, Opel Ampera και Holden Volt.
Το ELR θα μοιραστεί μαζί τους την τεχνολογία της General Motors, με το ηλεκτρικό μοτέρ να συνεπικουρείται από τον 4κύλινδρο κινητήρα εσωτερικής καύσης για αύξηση της αυτονομίας.

Σύμφωνα με τα στελέχη της Cadillac, η μορφή του ELR δεν θα απέχει σημαντικά από αυτή του πρωτότυπου μοντέλου. Δεν θα ισχύσει προφανώς το ίδιο και με το άκρως φουτουριστικό εσωτερικό. Το Converj είχε κάνει πρεμιέρα στις αρχές του 2009, στο σαλόνι αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ.
Παραμένει πάντως άγνωστο προς το παρόν αν το ELR της Cadillac προορίζεται μόνο για την Αμερική, ή στα σχέδια βρίσκεται και η εξαγωγή του στην Ευρώπη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης