Το νέο Nissan Tiida

Το νέο Nissan Tiida

Τη νέα έκδοση του μικρομεσαίου Tiida παρουσίασε η Nissan στην. Σχεδιαστικά το νέο μοντέλο είναι σαφώς πιο τολμηρό από το τωρινό, καθώς διαθέτει έντονες μυώδεις γραμμές...

Το νέο Nissan Tiida
Τη νέα έκδοση του μικρομεσαίου Tiida παρουσίασε η Nissan στην. Σχεδιαστικά το νέο μοντέλο είναι σαφώς πιο τολμηρό από το τωρινό, καθώς διαθέτει έντονες μυώδεις γραμμές. Το εσωτερικό του είναι επίσης αναβαθμισμένο σχεδιαστικά, αλλά και πιο ευρύχωρο χάρη στην αύξηση του μεταξονίου κατά 100 mm. Ακόμη, βελτιώσεις έχουν γίνει στα καθίσματα και στην ανάρτηση. Οι άνθρωποι της Nissan τονίζουν επίσης ότι το μεγαλύτερο παρμπρίζ και οι πιο ογκώδεις εξωτερικοί καθρέφτες εξασφαλίζουν καλύτερη ορατότητα για τον οδηγό.

Ο κινητήρας με τον οποίο θα διατίθεται αρχικά το Tiida είναι ο γνωστός από το νέο Micra 1,2 lt με απόδοση 80 PS. Στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου θα υπάρχει το σήμα «Pure Drive», καθώς εκτός από τον οικονομικό κινητήρα έχουν υιοθετηθεί και νέες τεχνολογίες εξοικονόμησης καυσίμου. Συμβολή στη μειωμένη κατανάλωση θα έχει και το νέο κιβώτιο συνεχών μεταβαλλόμενων σχέσεων Xtronic.

Το Tiida, που σε κάποιες αγορές ονομάζεται Versa, διατίθεται σήμερα σε 165 χώρες σε όλο τον κόσμο και είναι το πιο επιτυχημένο μοντέλο στην γκάμα της Nissan!
Σημειώστε ότι το μοντέλο προορίζεται για την κινέζικη αγορά και οι Ιάπωνες ανακοίνωσαν ότι στις υπόλοιπες χώρες το νέο Tiida θα λανσαριστεί αρκετά αργότερα, το 2014!

Σας αρέσει σχεδιαστικά το νέο Tiida; Συμφωνείτε με την απόφαση της Nissan να το λανσάρει τώρα στην Κίνα και σχεδόν τρία χρόνια αργότερα στις υπόλοιπες χώρες;

Κλείσιμο




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης