Nέο μικρό crossover από την Toyota

Nέο μικρό crossover από την Toyota

Επιβεβαιώθηκε από επίσημα χείλη η άφιξη ενός νέου crossover με μικρές διαστάσεις από την Toyota, το λανσάρισμα του οποίου στις παγκόσμιες αγορές αναμένεται μέσα στα επόμενα 2 με 3 χρόνια.

Nέο μικρό crossover από την Toyota
Την παραπάνω αποκάλυψη έκανε ο Αντιπρόεδρος και Γενικός Διευθυντής της Toyota Βορείου Αμερικής, ο κ. Jack Hollis, ο οποίος επιπλέον τόνισε ότι το νέο μοντέλο θα χτιστεί πάνω στη νεότερη πλατφόρμα TNGA της εταιρείας, πάνω στην οποία βασίζονται όλα τα πιο πρόσφατα μοντέλα της φίρμας, όπως το C-HR και η τελευταία γενιά του
Prius.

Εν όψει μάλιστα της εισόδου του νέου μοντέλου ο κ. Hollis αποκάλυψε ότι η Toyota έχει παρουσιάσει μέσα στη χρονιά πρωτότυπα όπως τα
FT-4X, TJ Cruiser
Κλείσιμο
και το πιο πρόσφατο FT-AC, ώστε να δει τι αρέσει και τι όχι στο κοινό. Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του νέου μικρού crossover, ο Αντιπρόεδρος της Toyota Βορείου Αμερικής επιβεβαίωσε ότι η τιμή του θα είναι χαμηλότερη από αυτή του C-HR, ενώ παράλληλα σε αντίθεση με αυτό, αποκάλυψε ότι το νέο μοντέλο θα έχει και έκδοση με τετρακίνηση.

Ως προς τα συστήματα κίνησής του, ο κ. Hollis δεν θέλησε να πει κάτι παραπάνω, ωστόσο είναι δεδομένο ότι το νέο μικρό crossover θα είναι και υβριδικό. Περισσότερα σε κάθε περίπτωση θα γνωρίζουμε σε 2-3 χρόνια, όταν και είναι προγραμματισμένη η επίσημη παρουσίαση του αυτοκινήτου.

FTAC LA 640
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης