H πιο γρήγορη Jaguar F-Pace

H πιο γρήγορη Jaguar F-Pace

Ένα ωραίο body kit, μεγάλοι τροχοί και κάποιες επεμβάσεις στον κινητήρα από την Arden, κάνουν την Jaguar F-Pace ιδιαίτερα ικανή στο δρόμο και εντυπωσιακή στο μάτι. Με το ανάλογο τίμημα.

H πιο γρήγορη Jaguar F-Pace
Η πιο δυνατή Jaguar F-Pace που μπορεί να αγοράσει κάποιος από την αντιπροσωπεία (τουλάχιστον μέχρι να λανσαριστεί η έκδοση SVR), έχει 380 ίππους και κινητήρα 3λιτρο V6 υπερτροφοδοτούμενο. Η γερμανική Arden ωστόσο, για όσους θέλουν το κάτι παραπάνω από την F-Pace τους, έχει την καλύτερη πρόταση.

arden-jaguar-f-pace-boi-640
 
Η εταιρεία που δραστηριοποιείται από το 1972 στο να βελτιώνει τα μοντέλα της Jaguar, προτείνει για την F-Pace το πακέτο Arden AJ 25, που εκτός από τις εμφανισιακές αλλαγές, προσθέτει και αρκετούς ίππους στην απόδοση του κινητήρα ανάλογα με την έκδοση του μοντέλου. Έτσι η απόδοση της «βασικής» 20d, φτάνει από τα 180 άλογα στα 215. Για την 30d η απόδοση αυξάνει κατά 40 ίππους (από 300 γίνεται 340), ενώ η κορυφαία S, που από το εργοστάσιο αποδίδει 380 ίππους και τα 45,9 kgm ροπής, φτάνει με το κιτ της Arden τους 410 ίππους.
Κλείσιμο

arden-jaguar-f-pace-boi-640b
 
Στο πακέτο περιλαμβάνονται και επεμβάσεις στην εμφάνιση του μοντέλου, με χαμηλότερη κατά 2 εκατοστά ανάρτηση, αεροδυναμικά βοηθήματα και ζάντες 22 ιντσών που φιλοξενούν ελαστικά 265/40.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης