Μέχρι την Αυστραλία έφθασε το SUV της MG!

Μέχρι την Αυστραλία έφθασε το SUV της MG!

Πριν πάρει το ΟΚ για να πάει στη γραμμή παραγωγής, κάθε αυτοκίνητο περνά από εξαντλητικά τεστ. Στόχος των μηχανολόγων είναι να διαπιστώσουν ότι τα πάντα λειτουργούν όπως ακριβώς σχεδιάστηκαν και με αξιόπιστο τρόπο.

Μέχρι την Αυστραλία έφθασε το SUV της MG!
Έτσι και η MG, θυγατρική της κινεζικής SAIC πλέον, υπέβαλε σε πολύμηνες δοκιμές το GS. Το μήκους 4,5 m. SUV έκανε πρεμιέρα πρόσφατα στο σαλόνι αυτοκινήτου του Λονδίνου και τον Ιούνιο θα τεθεί προς πώληση στη Μ. Βρετανία.

Τα πρωτότυπα GS διένυσαν αθροιστικά περισσότερα από 1 εκατ. km, σε ακραίες συνθήκες. Από τους 46 βαθμούς Κελσίου στην έρημο της περιοχής Άλις Σπρινγκς της Αυστραλίας, έως τους -30 του Άργεπλογκ της Σουηδίας, πολύ κοντά στον Αρκτικό Κύκλο.

Μία από τις δοκιμασίες ονομάζεται «βρεγμένο σκυλί στο αυτοκίνητο». Οι δοκιμαστές της MG τοποθέτησαν υγρά ρούχα στο εσωτερικό του GS, ώστε να διαπιστώσουν πόσο γρήγορα και αποτελεσματικά το σύστημα θέρμανσης και εξαερισμού διώχνει την υγρασία από την καμπίνα των επιβατών.

Το όχημα ελεύθερου χρόνου της MG πέρασε όμως και 200 ώρες στην αεροδυναμική σήραγγα, προκειμένου η σχεδίασή του να το καταστήσει όσο το δυνατόν πιο οικονομικό σε κατανάλωση, πιο ήσυχο για τους επιβάτες του και πιο σταθερό για τον οδηγό του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης