Από 19.200 € το νέο SsangYong XLV

Από 19.200 € το νέο SsangYong XLV

Μετά το Tivoli, η κορεάτικη μάρκα λανσάρει ένα ακόμη μοντέλο με σύγχρονη σχεδίαση και τεχνολογία.

Από 19.200 € το νέο SsangYong XLV
Το XLV αποτελεί ουσιαστικά μία μακρύτερη – κατά 24 cm – έκδοση του μικρομεσαίου SUV, με συνολικό μήκος 4,44 m. Η αύξηση δεν οδηγεί στην τοποθέτηση τρίτης σειράς καθισμάτων, αλλά στο μεγαλύτερο χώρο αποσκευών της κατηγορίας, αντίστοιχο ενός station wagon (720 lt). Έτσι το SsangYong XLV καθίσταται ιδανική επιλογή για τετραμελείς ή πενταμελείς οικογένειας που έχουν μεγάλες μεταφορικές ανάγκες (π.χ. καρότσια ή ποδήλατα).



Όπως στο Tivoli, κινητήρες στο XLV είναι οι γνωστοί 1.6 βενζίνης και diesel (128 και 115 PS, αντίστοιχα). Ο δεύτερος πέρα από το 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο μπορεί να συνδυαστεί και με αυτόματο ίδιου αριθμού 6 σχέσεων, αλλά και με τετρακίνηση. Ο πιο «πράσινος» συνδυασμός (1.6 diesel – κίνηση εμπρός – 6άρι μηχανικό κιβώτιο – start/stop) εκπέμπει στο περιβάλλον 117 g/km. Ο εξοπλισμός ασφαλείας περιλαμβάνει 7 αερόσακους, hill start assist, Active Rollover Protection, σύστημα ελέγχου πίεσης ελαστικών κ.α.

Οι τιμές αρχίζουν από τα 19.200 € για τον 1.6 βενζίνης, μηχανικό κιβώτιο και το βασικό επίπεδο εξοπλισμού (συμπεριλαμβάνονται έκπτωση 1.000 € και όφελος απόσυρσης). Το XLV με τον 1.6 diesel (μηχανικό κιβώτιο και κίνηση εμπρός) κοστίζει 21.960 €, ενώ το τετρακίνητο μοντέλο και το επίπεδο εξοπλισμού DLX πωλείται προς 25.380 €.
Κλείσιμο

Το νέο XLV συνοδεύεται από την «5ετή Πλήρη Κάλυψη SsangYong» που σημαίνει ότι καλύπτεται από 5ετή πλήρη εργοστασιακή εγγύηση, 5ετές δωρεάν service και 5ετή δωρεάν οδική βοήθεια.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης