Ρόσμπεργκ: Είχα το νου μου στο Χάμιλτον!

Ρόσμπεργκ: Είχα το νου μου στο Χάμιλτον!

Ο Γερμανός οδηγός της Mercedes είχε έναν κακό αγώνα την Κυριακή όπως και ο έτερος οδηγός της ομάδας και πρωταθλητής Λιούις Χάμιλτον.

Ρόσμπεργκ: Είχα το νου μου στο Χάμιλτον!
Ο Ρόσμπεργκ επιμένει πως δεν ήταν αμφότεροι επικεντρωμένοι στη μεταξύ τους κόντρα σε βαθμό που να χάσουν επαφή με την πραγματικότητα. Γεγονός παραμένει πως ήταν η πρώτη φορά φέτος που έμειναν εκτός βάθρου.

Μιλώντας σχετικά ο 30χρονος Γερμανός ανέφερε: «Δε νομίζω πως υπάρχει μεγάλος κίνδυνος επειδή έχουμε επικεντρωθεί ο ένας στην αντιμετώπιση του άλλου. Πάντα κοιτάμε τους αντιπάλους αλλά επειδή η νίκη κρίνεται συνήθως από τη μεταξύ μας μάχη είχα επικεντρώσει την προσοχή μου στο Λιούις. Αλλά δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος απ’ αυτό καθώς το μονοθέσιο μας είναι ακόμη φανταστικό».

Ο Ρόσμπεργκ που φαίνονταν ικανός για τη 2η θέση στην Ουγγαρία
Κλείσιμο
είχε μια επαφή με το Ρικιάρντο στο φινάλε που οδήγησε σε κλατάρισμα. Έτσι έπεσε 8ος και είδε τη διαφορά του από το Χάμιλτον ν’ ανοίγει κατά 4 βαθμούς από τους 17 στους 21. Ο Φέτελ είναι άλλους τόσους πίσω από το Χάμιλτον.

Ο διευθυντής αγωνιστικών δραστηριοτήτων της Mercedes Τότο Βολφ έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου: «Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Έχουμε μια διαφορά 42 βαθμών στο πρωτάθλημα οδηγών που μπορεί να μειωθεί σημαντικά σε μια κακή μέρα».




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης