H MINI έχει στα σκαριά SUV

H MINI έχει στα σκαριά SUV

Πριν από μερικές εβδομάδες είχαμε αναφέρει πληροφορίες για μείωση της γκάμας της Mini σε πέντε μοντέλα: το 3θυρο και το 5θυρο Mini, το Countryman, το νέο Clubman και… ενδεχομένως το πρωτότυπο Superleggera Concept σε μία μελλοντική έκδοση παραγωγής.

H MINI έχει στα σκαριά SUV

Που χωράει λοιπόν η προαναγγελία του τίτλου μας; Αφορά ένα καθαρόαιμο SUV που θα πάρει όπως όλα δείχνουν τη θέση του… πλησιέστερου σε αυτό το χαρακτηρισμό μοντέλου της βρετανικής μάρκας: του Countryman.

Το νέο μοντέλο θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί μέρος των επιτυχιών του Mini X-Raid που τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστεί στο θρυλικό Ράλι Ντακάρ και θα είναι αυξημένο σε κάθε διάσταση! Πιο μακρύ, πιο φαρδύ, πιο ψηλό, με μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος, μακρύτερο μεταξόνιο και μεγαλύτερο χώρο αποσκευών. Σύμφωνα με το βρετανικό περιοδικό Autocar, θα «δανειστεί» και το σύστημα τετρακίνησης που χρησιμοποιεί η «αδερφή» BMW 2 Active Tourer.

Όσο για το πότε αναμένεται να το δούμε – έστω σε πρωτότυπη μορφή, δεν αποκλείεται να κάνει την εμφάνισή του πριν φύγει το 2015.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης