Στην παραγωγή το πανέμορφο κουπέ της Maserati

Στην παραγωγή το πανέμορφο κουπέ της Maserati

Σε βίντεο που ανέβασε χθες η Μaserati, ανακοινώνεται και επίσημα η προετοιμασία της Alfieri παραγωγής.

Στην παραγωγή το πανέμορφο κουπέ της Maserati
Ήταν κοινό μυστικό στη Μόντενα από καιρό ότι η Alfieri θα μπει στην παραγωγή. Από τον περασμένο Μάρτιο που παρουσιάστηκε η πρωτότυπη Alfieri στην έκθεση της Γενεύης, η ενθουσιώδης αντίδραση δημοσιογράφων και κοινού, ώθησε τον Χάραλντ Βέστερ να παρασυρθεί και να δηλώσει ότι το πρωτότυπο θα έρθει σύντομα στην παραγωγή.

Σύμφωνα με εσωτερικές πληροφορίες μάλιστα, όταν ο Μαρκιόνε άκουσε το Γερμανό διευθυντή της Maserati (και της Alfa Romeo) να το δηλώνει αυτό στο Palexpo, κάποιος τον άκουσε να του λέει: «τώρα που το ανακοίνωσες, να δούμε πού θα βρεις τα χρήματα να τη φτιάξεις!».

Στο βίντεο που ανέβηκε χθες στο κανάλι youtube της Maserati, ο επικεφαλής σχεδιασμού του ομίλου FCA, Λορέντσο Ραματσιότι, μιλάει για την Alfieri παραγωγής. Το βίντεο του βετεράνου πρώην διευθυντή του Pininfarina δεν είναι μάλιστα καινούριο αλλά από τον περασμένο Ιούνιο, όταν εγκαινιάστηκε η έκθεση Maserati 100 στο φουτουριστικό μουσείο Ferrari στη Μόντενα. Όπως λέει ο Ramaciotti, «τώρα όλες μας οι προσπάθειες επικεντρώνονται στο να παρουσιάσουμε ένα μοντέλο μαζικής παραγωγής όσο το δυνατόν πιο κοντά στο πρωτότυπο και πιο σύντομα».

Περισσότερα για την Alfieri μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης