ΜΙΝΙ Challenge: Βάθρο για Κατσίμη και NewsAuto (upd)

ΜΙΝΙ Challenge: Βάθρο για Κατσίμη και NewsAuto (upd)

Εντυπωσιακή ήταν εμφάνιση του οδηγού του NewsAuto, Σταμάτη Κατσίμη, στους δύο αγώνες του Mini Challenge που διεξήχθησαν στην πίστα της Βαλελούνγκα στην Ιταλία! Στον πρωϊνό αγώνα τερμάτισε 3ος και στον απογευματινό 4ος!

ΜΙΝΙ Challenge: Βάθρο για Κατσίμη και NewsAuto (upd)
Ο Έλληνας οδηγός δεν πτοήθηκε από το γεγονός πως έχασε πολύ χρόνο στα ελεύθερα δοκιμαστικά λόγω τεχνικού προβλήματος. «Πάτησε γκάζι» στις κατατακτήριες δοκιμές όπου παρότι έχει να αντιμετωπίσει ως επί το πλείστον τους οδηγούς που τρέχουν όλη τη σεζόν στο θεσμό, σημείωσε την έβδομη καλύτερη επίδοση.

Όταν έσβησαν τα κόκκινα φώτα στον πρώτο αγώνα, η μικρή επαφή με αντίπαλο που ακολουθούσε ευτυχώς δεν επηρέασε αρνητικά τον αγώνα του Σταμάτη που μέσα στους πρώτους γύρους κέρδισε δύο θέσεις. Το αυτοκίνητο ασφαλείας έκανε την εμφάνισή του για ατύχημα στο πλαίσιο μαχών πιο πίσω, σε ένα σημείο όπου ο Κατσίμης είχε μόλις περάσει πέμπτος, έδωσε λοιπόν πίσω τη θέση για να βεβαιωθεί πως δεν θα δεχθεί ποινή.

Όταν άρχισε ξανά η δράση, συνεχίστηκε η επίθεση, σύντομα πήρε την τέταρτη θέση και όσο περνούσαν οι γύροι, τόσο αυτός όσο και οι δύο αντίπαλοι που τον καταδίωκαν, πλησίαζαν τον τρίτο της κατάταξης. Ακολούθησε μία επική τετραπλή μάχη στον τελευταίο γύρο, με τον Σταμάτη να βγαίνει νικητής και να κερδίζει πανάξια μία θέση στο βάθρο!

Διαβάστε δηλώσεις του Κατσίμη και δείτε τα αποτελέσματα ΕΔΩ

Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης