Το νέο Volvo XC90 θα είναι το πιο πολυτελές SUV

Το νέο Volvo XC90 θα είναι το πιο πολυτελές SUV

Η προοδευτική αποκάλυψη του νέου XC90 αποδεικνύει οτι το νέο SUV της Volvo θα είναι ότι πιο πολυτελές έχει παρουσιάσει σήμερα η Σουηδική εταιρεία...

Το νέο Volvo XC90 θα είναι το πιο πολυτελές SUV
Μετά την γενική αποκάλυψη του εσωτερικού του αυτοκινήτου, που εκτός της πολυτέλειας και της άνεσης, αποκαλύφθηκαν και στοιχεία για το νέο σύστημα διασύνδεσης "Sensus" (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ), αλλά και το μοναδικό ηχοσύστημα το διάσημου οίκου 
B&W (Βowers & Wilkins), η Volvo αποκαλύπτει λεπτομέρειες και για μοχλό του αυτόματου 8-τάχυτου κιβωτίου.

Αυτός λοιπόν είναι ο χειροποίητος,  από κρύσταλλο του οίκου Orrefors, φιλοτεχνημένος στη Σουηδία. Οπως είναι φυσικό, πρόκειται για ένα έργο τέχνης που θα κοσμεί το κέντρο του εσωτερικού του νέου XC90!

Κλείσιμο


To XC90 μπορεί να φιλοξενήσει έως 7 επιβάτες στο εσωτερικό του. Τα καθίσματα είναι λεπτά για εξοικονόμηση χώρων και όμως άκρως αναπαυτικά, λόγω της εργονομικής τους σχεδίασης, που μιμείται τη σπονδυλική στήλη. Τα τρία ανεξάρτητα καθίσματα στη μεσαία σειρά διαθέτουν ρυθμιζόμενη κλίση πλάτης, ενώ είναι και συρόμενα ώστε να προσφέρεται περισσότερος χώρος για τους δύο επιβάτες της τελευταίας σειράς.

Σύμφωνα με τη Volvo, στην τρίτη σειρά μπορούν να καθίσουν και ενήλικες με ύψος έως 1,70 m. Τα καθίσματα οδηγού – συνοδηγού ρυθμίζονται ηλεκτρικά (στάνταρ) ενώ στον προαιρετικό εξοπλισμό είναι αεριζόμενα και με δυνατότητα μασάζ. Είναι μάλλον περιττό να τονίσουμε ότι όλοι οι επιβάτες προστατεύονται από τους αερόσακους-κουρτίνες σε περίπτωση σύγκρουσης ή ανατροπής.

Ο αυτόματος κλιματισμός είναι τεσσάρων ζωνών, ώστε πέρα από τους οδηγό-συνοδηγό και οι επιβάτες της δεύτερης σειράς να επιλέγουν την επιθυμητή θερμοκρασία. Ανάλογα με την αγορά, σύστημα κλιματισμού για τους δύο επιβάτες της τελευταίας σειράς θα περιλαμβάνεται στο στάνταρ ή τον προαιρετικό εξοπλισμό.

Το νέο XC90 θα αποκαλυφθεί στο κοινό, τον Οκτώβριο στο Σαλόνι αυτοκινήτου τπου Παρισιού...





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης