Φως στο τούνελ για Saab

Φως στο τούνελ για Saab

Μετά από μήνες σιγής, έχουμε επιτέλους νέα για το μέλλον της Saab και μάλιστα ευχάριστα! Το εργοστάσιο στο Trollhättan άνοιξε και σε μερικές ημέρες αναμένεται να αρχίσει εκ νέου η παραγωγή του 9-3!

Δυο Αυστραλοί στρατιώτες σκοτώθηκαν στο Αφγανιστάν
Φως στο τούνελ για Saab
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Aftonbladet, μετά από δύο χρόνια αδράνειας, στο συγκεκριμένο εργοστάσιο έχουν πιάσει ξανά δουλειά περίπου 400 εργαζόμενοι, ενώ αναμένεται να προσληφθούν άλλοι 180, εφόσον λυθούν και τα τελευταία προβλήματα προτού η έναρξη παραγωγής του… αναβαθμισμένου πάρει το πράσινο φως.

Ποια είναι αυτά; Μπορεί η National Electric Vehicle Sweden AB (NEVS) που έχει αγοράσει τη SAAB να σκοπεύει να αρχίσει άμεσα εργασίες, θα αυτό δεν αρκεί. Χρειάζονται και προμηθευτές – τομέας στον οποίο η σουηδική μάρκα θα πρέπει να αποκτήσει πολλούς νέους συνεργάτες στη νέα αυτή εποχή.

Όπως καταλαβαίνετε, είναι δύσκολο να μιλήσουμε με σιγουριά για τα επόμενα βήματα. Το μόνο σίγουρο είναι πως η Κενιζική-Ιαπωνική κοινοπραξία που γέννησε τη NEVS, σκοπεύει να βάλει ξανά τη SAAB στο παιχνίδι και μάλιστα για τα καλά.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης