Δραστήριος αλλά και κυκλοθυμικός ο Ιούλιος
Έλενα Μένεγου

Έλενα Μένεγου

Δραστήριος αλλά και κυκλοθυμικός ο Ιούλιος

Πολλές οι αστρολογικές όψεις αυτό το μήνα, τόσο ευεργετικές, όσο και δύσκολες, γι' αυτό αναμένεται συχνή εναλλαγή διαθέσεων. Είναι όμως καλός μήνας για ξεκινήματα, με τον Άρη σε ορθή πορεία πλέον να ωθεί τις καταστάσεις σε γρήγορη εξέλιξη, σε αντίθεση με τον Αύγουστο που θα υπάρχει μπλοκάρισμα στη δράση

Ο Ιούλιος ξεκινά με κάποιες κρίσεις στις σχέσεις, με την αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα που κορυφώνεται την 1η του μήνα να προκαλεί ξεκαθαρίσματα, πάθη, ζήλιες. Κάποιες σχέσεις ή συνεργασίες “πεθαίνουν”, καθώς δεν υπήρχε κοινός σκοπός. Και στις 7 του μήνα η Αφροδίτη θα κορυφώσει μια ακόμα δύσκολη όψη, αυτή τη φορά με τον απρόβλεπτο Ουρανό, η οποία προκαλεί αψυχολόγητες συμπεριφορές και απότομους χωρισμούς. Οι δύσκολες αυτές όψεις προκαλούν και οικονομικά αδιέξοδα και απρόοπτα αντίστοιχα εκείνες τις μέρες.

Όμως παράλληλα, το θετικό τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη που κορυφώνεται 6/7 είναι πολύ ερωτικό και φέρνει εκείνες τις μέρες νέους δεσμούς και συνεργασίες στη ζωή μας.

3/7 και 5/7 ο υπερβατικός Ποσειδώνας κορυφώνει ωραίες όψεις με τον Ήλιο και τον Ερμή, οι οποίες αυτές τις μέρες προσφέρουν μαγικές στιγμές και απογειώνουν τον ρομαντισμό και την καλλιτεχνική έμπνευση. Ευκαιρίες απόδρασης απ' τα καθημερινά, αποσυμπίεση ψυχική και νοητική. Εκπλήρωση κάποιων ονείρων.

Τα ξεκαθαρίσματα του Πλούτωνα συνεχίζουν κοντά στις 7/7, με τις δύσκολες όψεις που σχηματίζει να προκαλούν πρόσκαιρο “βύθισμα” και διάφορα κολλήματα κι εμμονές, ενώ αποκαλύπτονται αρκετά μυστικά. Προσοχή σε εκβιασμούς και σε χειριστικές συμπεριφορές. Ταυτόχρονα όμως η σύνοδος Ήλιου-Ερμή φέρνει και αρκετές επαφές, συζητήσεις και γνωριμίες.

Το καλό τρίγωνο Ερμή-Άρη που κορυφώνεται στις 11/7 ωθεί σε επιτυχημένες και γρήγορες συμφωνίες ή σε γρήγορη τακτοποίηση γραφειοκρατικών ή άλλων θεμάτων. Όμως την ίδια μέρα ο Ερμής κορυφώνει δύσκολη όψη με τον νευρικό Ουρανό, η οποία ταυτόχρονα προκαλεί και επικοινωνιακά “βραχυκυκλώματα” ή απρόοπτα, ανησυχία, πολλές σκέψεις αλλά και συνειδητοποιήσεις.
Κλείσιμο

Αν κρατηθούν κάποιες ισορροπίες, μπορεί να γίνει ένας αρκετά δυναμικός κι αποτελεσματικός μήνας.


Έλενα Μένεγου
elenastra@hotmail.com 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα