Αναγεννητικό και τυχερό το φετινό Πάσχα και ο Μάιος
Έλενα Μένεγου

Έλενα Μένεγου

Αναγεννητικό και τυχερό το φετινό Πάσχα και ο Μάιος

Πολλές θετικές όψεις σχηματίζονται στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Μαΐου, οι οποίες προσφέρουν αίσθημα αναγέννησης, γονιμότητα, οικονομική βελτίωση και ευκαιρίες απόλαυσης της ζωής, σε αργούς ρυθμούς. Μια απ' τις καλύτερες αστρολογικά και ήρεμες περιόδους της χρονιάς.

Το τυχερό τρίγωνο Ήλιου-Δία που κορυφώνεται στις 3/5 μας φέρνει δώρα, αίσθημα πληρότητας, πνευματικό άνοιγμα, ταξίδια, ευκαιρίες και ανοιχτές πόρτες. Βλέπουμε το καλό πρόσωπο της ζωής και των ανθρώπων. Επιτέλους αυξάνει η αισιοδοξία και η πίστη. Μια απ' τις πιο ευοίωνες όψεις.

Κατόπιν ο Ήλιος κορυφώνει θετική όψη με τον ισχυρό Πλούτωνα στις 7/5, μια επιρροή που προσφέρει αίσθημα αναγέννησης, τονώνει τις δυνάμεις και την δημιουργικότητά μας, ενώ άτομα εξουσίας λειτουργούν ενισχυτικά κι ευνοϊκά.

Ο Ήλιος συναντιέται με τον ανάδρομο Ερμή, με ακρίβεια στις 9/5, κι έτσι είναι μέρες με πολλές συναντήσεις με ανθρώπους απ' τα παλιά, ενώ μπορεί να προχωρούν και συζητήσεις ή επαφές που είχαν αφεθεί στη μέση.

Το πολύ ευεργετικό τρίγωνο Αφροδίτης-Δία που κορυφώνεται στις 10/5 είναι κι αυτό μια απ' τις πιο τυχερές επιρροές, που φέρνει ευτυχείς εξελίξεις σε σχέσεις και οικονομικά, ενώ οι άνθρωποι λειτουργούν με περισσότερη γενναιοδωρία και καλοσύνη. Αρκετά δώρα και απόλαυση της ζωής και της ηρεμίας. Εκτίμηση της ζωής, αφθονία – άλλωστε αυτά τα δύο πάνε μαζί.

Η συνάντηση του ανάδρομου Ερμή με την Αφροδίτη στις 13/5 φέρνει εκείνες τις μέρες έρωτες απ' τα παλιά, ευχάριστες συναντήσεις, όμορφα ταξιδάκια και βόλτες, γλυκιά επικοινωνία. Την ίδια μέρα ο Ερμής κορυφώνει ευνοϊκή όψη με τον Πλούτωνα, η οποία μας βοηθά να κάνουμε σημαντικές επαφές με άτομα επιρροής, ενώ δυναμώνει το νου και κάνει την επικοινωνία πιο βαθιά και ουσιαστική.
Κλείσιμο

Η ωραία σειρά των θετικών όψεων ολοκληρώνεται με το τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα που κορυφώνεται στις 14/5, μια επιρροή που δυναμώνει δεσμούς και συνεργασίες, ενώ συνάπτονται σχέσεις ουσιαστικές, με ανθρώπους με κοινή πορεία και θέλω. Προσφέρει και τόνωση οικονομική.

Πολλοί πλανήτες στο αργό ζώδιο του Ταύρου κάνουν τους ρυθμούς ανάλογα αργούς και το κλίμα ήπιο και γλυκό, ενώ στους αργούς ρυθμούς συμβάλλουν και πολλοί ανάδρομοι πλανήτες, γι' αυτό είναι εποχή που είναι καλύτερα να απολαύσουμε τη ζωή, τη φύση, τις αισθήσεις και όσα έχουμε, παρά να ξεκινήσουμε καινούργια πράγματα. Άλλωστε στο δεύτερο μισό του Μαΐου το κλίμα αναμένεται να μεταβληθεί με τις πολεμικές όψεις του Άρη.

elenastra@hotmail.com
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ