Εκλογές με Ερμή ανάδρομο
Έλενα Μένεγου

Έλενα Μένεγου

Εκλογές με Ερμή ανάδρομο

Οι εθνικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου τυχαίνει να γίνονται σε περίοδο που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα, γι' αυτό είναι αρκετά αμφίβολο ότι θα βγει καθαρό και μόνιμο αποτέλεσμα, αλλά ακόμα κι αν βγει, θα γίνουν πολλές προσαρμογές, ανακλήσεις ή μετασχηματισμοί κατόπιν.

Η σύνοδος Άρη-Ποσειδώνα δε, θολώνει αρκετά τα νερά και ωθεί σε εξαπατήσεις και μπερδέματα.

Στις 21 Ιανουαρίου λοιπόν γυρνά και τυπικά σε φαινομενική ανάδρομη πορεία ο Ερμής, αλλά οι  κλασσικές καθυστερήσεις και οι επικοινωνιακές και συγκοινωνιακές αναποδιές του ήδη αρχίζουν και φαίνονται μια εβδομάδα πριν. Δεν είναι καλή περίοδος για ξεκινήματα, μέχρι τις 11 Φεβρουαρίου που θα γυρίσει σε ορθή πορεία, είναι όμως καλή εποχή για αναθεωρήσεις, διορθώσεις και τακτοποίηση άλυτων ζητημάτων.

Καθώς ο Ερμής θα γυρίσει ανάδρομος στο ζώδιο του Υδροχόου, το οποίο σχετίζεται με κόμματα, κινήματα, ομάδες και συλλόγους, αναμένεται να υπάρξουν αρκετές μετακινήσεις, ανακλήσεις και αναθεωρήσεις στελεχών κομμάτων, αλλά οι μετακινήσεις που θα γίνουν στο διάστημα αυτό δεν αναμένεται να είναι σταθερές. Επίσης ο Υδροχόος είναι το ζώδιο της φιλίας, κι έτσι θα είναι μια περίοδος αναθεώρησης φιλιών και επανασυνδέσεων με παλιούς φίλους αλλά και επανεκκίνησης συμμετοχής σε συλλόγους, ομάδες ή οργανώσεις που είχαμε δραστηριοποιηθεί στο παρελθόν. Περίοδος πολλών reunion γενικά. Ακόμα, είναι εποχή επανεξέτασης και αναβολής ή καθυστέρησης των σχεδίων μας για το μέλλον.

Η συνάντηση του Άρη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες που κορυφώνεται στις 20/1 αυξάνει τις εξαπατήσεις και τις απογοητεύσεις, ενώ λέγονται ψέματα με αρκετή πειθώ και με φαινομενική αυτοπεποίθηση, ή ακόμα και με επιβολή. Έντονη σύγχυση πορείας, στόχων και ταυτότητας, και πολλοί παίρνουν λάθος δρόμο και παρασύρονται σε ακατάλληλα πράγματα, ή μπορεί να χτίζουν ένα ψεύτικο εγώ, το οποίο σύντομα θα διαλυθεί. Η όψη αυτή εφιστά την προσοχή επίσης σε δηλητηριάσεις, σε χημικά, φάρμακα, αλκοόλ και ναρκωτικές ουσίες. Ας ευχηθούμε ότι δεν θα υπάρξει κάποια διαρροή χημικών ή ατύχημα με τοξικές ουσίες. Είναι μια όψη όμως καλή για την τέχνη, ειδικά τον χορό, κι έτσι προωθούνται σημαντικά καλλιτεχνικά δρώμενα και πρωτοβουλίες.

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου που κορυφώνεται στις 30/1 κλείνει το μήνα με “στέγνωμα” οικονομικό και με πιθανό πρόβλημα ρευστότητας, ενώ δοκιμάζει και σχέσεις ή συνεργασίες.
Κλείσιμο





elenastra@hotmail.com


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ