Προβοκάτσιες κατά ΣΥΡΙΖΑ
anastasiadis_themos

Θέμος Αναστασιάδης

Προβοκάτσιες κατά ΣΥΡΙΖΑ

Αν στ' αλήθεια θέλουμε να βάλουν και τον "ΣΥΡΙΖΑ" στην επιχείρηση διάσωσης της χώρας, δεν θα πρέπει, αν μη τι άλλο, να τον προκαλούν και να τον προσβάλουν!

Αν στ' αλήθεια θέλουμε να βάλουν και τον "ΣΥΡΙΖΑ" στην επιχείρηση διάσωσης της χώρας, δεν θα πρέπει, αν μη τι άλλο, να τον προκαλούν και να τον προσβάλουν! Είναι τυχαίο ότι τους προβοκάρουν με τον ίδιο ακριβώς τρόπο; Ο κ. Σαμαράς ζήτησε απ' τον Αλέξη Τσίπρα να μπει σε κυβέρνηση ΕΘΝΙΚΗΣ σωτηρίας. Ο Β. Βενιζέλος του πρότεινε επίσης να συμμετάσχει και στην Ομάδα ΕΘΝΙΚΗΣ διαπραγμάτευσης. Και σ' αυτό ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε "ΟΧΙ". Αν οι κύριοι Σαμαράς και Βενιζέλος είχαν κάνει τον κόπο να διαβάσουν το ρεπορτάζ του "Θέματος" την Κυριακή (σελ. 13), για το γιατί ο ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ είπε "ΟΧΙ" στον Α. Τσίπρα, θα έβλεπαν ότι συνάντησε το ίδιο πρόβλημα. Ο εθνικός μας δημιουργός ζήτησε να μπει ο όρος "ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ" στον ενιαίο πολιτικό φορέα που έγινε στην συνέχεια ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό ήταν αρκετό για να εισπράξει και αυτός, όπως ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος, ένα μεγαλοπρεπές ΟΧΙ.

Είναι σαφές λοιπόν ότι όποιος θέλει μια κάποια συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ δεν πρέπει να του ζητάει τίποτα που να περιλαμβάνει τους όρους "ΕΘΝΙΚΟ" και το "ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ". Διότι τους είναι απαγορευτικό, "τύποις" υποθέτουμε. Φανταζόμαστε ότι επί της ουσίας η ζωή δεν θα δείξει ότι όντως το "εθνικό" και το "πατριωτικό" είναι κόκκινες γραμμές για την Κουμουνδούρου απ' την ανάποδη. Ως τότε όσοι επιθυμούν ειλικρινά να τους έχουν στο πλευρό τους να μην τους προτείνουν λέξεις που φαίνεται να τους ενοχλούν και να τους εκνευρίζουν, για λόγους που οι ίδιοι προφανώς ξέρουν.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ