Οικολογική θέρμανση και οικονομία με θερμοπομπούς

Οικολογική θέρμανση και οικονομία με θερμοπομπούς

Με θερμοπομπούς αλουμινίου, με θερμικό υγρό και ψηφιακό χρονοθερμοστάτη  απολαμβάνετε εξαιρετική ποιότητα θέρμανσης και μεγάλη οικονομία  στη χρήση 

Ισοπαλία στο Περιστέρι (Video)
Οικολογική θέρμανση και οικονομία με θερμοπομπούς
Οι νέας τεχνολογίας θερμοπομποί
αλουμινίου χαμηλής κατανάλωσης με θερμικό υγρό προσφέρουν μια ολοκληρωμένη αντίληψη για αντικατάσταση της κεντρικής θέρμανσης με πολλά πλεονεκτήματα σε σχέση με άλλες εναλλακτικές μορφές θέρμανσης:

Κλείσιμο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Οι χώροι  ενός σπιτιού ή γραφείου χαρακτηρίζονται από διαφορετικές απαιτήσεις και χρονοδιαγράμματα
θέρμανσης. Οι θερμοπομποί προσφέρουν τη δυνατότητα προσαρμογής της λειτουργίας τους ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε χώρου.

Με την ενσωμάτωση ψηφιακού χρονοθερμοστάτη με δυνατότητα ημερήσιου και εβδομαδιαίου προγραμματισμού, μπορεί να καθορίζεται με ακρίβεια τόσο η επιθυμητή θερμοκρασία όσο και τα χρονοδιαστήματα λειτουργίας της κάθε συσκευής με τρόπο που να εξασφαλίζεται τόσο η θαλπωρή και η άνεση διαβίωσης στο χώρο (είναι οι πλέον κατάλληλοι για χώρους που κατοικούνται από άτομα τρίτης ηλικίας και μικρά παιδιά λόγω του ότι δεν “ξηραίνουν” την ατμόσφαιρα όπως κάποιοι θερμοπομποί “ξηρού τύπου” που βασίζουν τη λειτουργία τους στη χρήση αντίστασης μόνο) όσο και η οικονομική χρήση.

ΥΨΗΛΗ ΑΠΟΔΟΣΗ

Ο συνδυασμός χρήσης αλουμινίου με θερμικά αδρανές υγρό στο εσωτερικό τους, διατηρούν  τον θερμποπομπό ζεστό ακόμα  και όταν είναι εκτός λειτουργίας  εξασφαλίζοντας την υψηλή θερμική  απόδοση της συσκευής.

ΕΥΚΟΛΗ  ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Ο τρόπος εγκατάστασης είναι πολύ απλός και δεν προϋποθέτει την παρουσία σωληνώσεων ή καμινάδας. Κάθε θερμοπομπός περιλαμβάνει 2 βάσεις στήριξης οι οποίες στερεώνονται στον τοίχο και η συσκευή είναι άμεσα έτοιμη για λειτουργία. Το μόνο προαπαιτούμενο είναι η σύνδεση του σε μία πρίζα ρεύματος.

ΑΥΞΗΜΕΝΗ  ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΧΡΗΣΗΣ

Η εξαιρετική θερμική  απόδοση του θερμοπομπού χωρίς  όμως την ανάπτυξη επικίνδυνων επιπέδων θερμοκρασίας στο εξωτερικό περίβλημα  της συσκευής αποτελούν εγγύηση  της ασφαλούς και αποτελεσματικής  θέρμανσης του εκάστοτε χώρου. Επιπλέον η πλήρης απουσία καύσιμων αερίων κατά τη λειτουργία της συσκευής (πλήρως αθόρυβη και άοσμη λειτουργία) ενισχύει στο μέγιστο βαθμό τα παρεχόμενα επίπεδα ασφάλειας.

Η HJM Iσπανίας αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές διεθνώς στον τομέα των ηλεκτρικών λύσεων θέρμανσης και εξειδικεύεται σε οικολογικές λύσεις που πληρούν όλα τα παραπάνω πλεονεκτήματα. Ειδικότερα οι σειρές θερμοπομπών EA και ECD  χαρακτηρίζονται από την εξαιρετική ποιότητα κατασκευής καθώς και τα αυστηρά πρότυπα ελέγχου που εφαρμόζονται απο την HJM στο στάδιο παραγωγής. Επιπλέον οι κατηγορίες οικολογικών θερμοπομπών της HJM υποστηρίζονται από 2 χρόνια εγγύηση για τα ηλεκτρικά στοιχεία και 10 χρόνια για το σώμα αλουμινίου της συσκευής.

Τα προϊόντα HJM αντιπροσωπεύονται στην Ελλάδα από την Ν.ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ΑΕ  αι διατίθενται από επιλεγμένο δίκτυο καταστήματων ηλεκτρολογικού υλικού και θέρμανσης.

Για περισσότερες πληροφορίες και συμβουλές/προτάσεις για τη θέρμανση του χώρου σας με οικολογικούς θερμοπομπούς μπορείτε να επικοινωνήσετε με την αντιπροσωπεία στο 210 9227780 καθώς και στο e-mail info@papachristou.com
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης